Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie dropic szkaty blasku na PLu?

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam bodego na samosie 35 lvl ze skillami na m2 tzn aura i berek na m2 bojowym , fmsem +9 sr 25 smiertelka +7 1.5k hp  zelak +5 buty , nasior 1.5k   srebrna +9 bojowa tarcza +9 ebo +7  .   buffy na m3.  postac posiada 250 deffa.

i nie wiem gdzie dropic , zastanawialem sie nad latwym lochem ostatnim spotem, latwo ubijam moby w ostatniej komnacie ale jak dropily cukierki i roze to jakos za dobrze nie dropilo bo w ciagu 3 godzin tylko 9 sztuk..  w normalnym lochu bez buffa nie dam rady , z buffem nie probowalem bo nie zaprowadze buffa bo padam w polowie drogi i ciezko dojsc bedzie.  na bo spota spokojnie ogarniam,  postac posiada bojowca .

Prosze administracje o to by nie zamykali tematu i nie odsylali mnie do tematu ktory jest do tego stworzony bo tam bede czekal na odpowiedz wieki , a ja potrzebuje na szybko .

Opublikowano

Czy w m2 na generałach albo w pustyni na pajączkach? jest pare opcji , chciałbym dropnąć jak najwięcej fakt faktem to od farta zalezy ale bede mial rekawice ze szkaty na 2 h , wiec 2 godziny bede non stop dropil, drop bedzie na 4 h to dobrze by bylo chociaz 50 sztuk dropnac, nigdy na plu nie dropilem , a nie kiedys kiedys w m3 dropilem 13 szkat w 2 godziny .. ;x

Opublikowano

Chyba zrobie w ten sposob ze pojde na godzinke na bo , kolejna godzinke na 3 spot w swiatyni , no i zobaczymy gdzie lepiej i zostanie okolo 2 godzin dropu szkat blasku a akurat mam rekawiczke ze szkaty wodza wiec zaloze na ostatnie godziny . dzieki , do zamkniecia.

Opublikowano

Osobiście polecam Bo lecz możesz w świątyni hwang tam też dobrze leca. Lecz jak ogarniasz full to bo.

Opublikowano

w świątyni nie dasz rady ? Zobacz przed ostatnią platformę jak będzie szło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...