Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja na WZ-111

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od poniedziałku (15.12.14) w grze będzie dostępna misja na unikatowy czołg WZ-111. Czołg był pierwszym chińczykiem w grze. Oczywiście zazwyczaj na misję tego typu jest cały miesiąc.Od 15.12 do 19.01 misja będzie aktywna. Czołg tylko dostępny na chińskim serwerze...

473691418389981907440.png
Oto jego statystki:

Główne cechy Poziom VIIIPunkty Wytrzymałości 1 750 HP   Masa/Limit udźwigu 44.0 / 44.7 t   Cena 3 500 000   Załoga
  1. Dowódca (radiooperator)
  2. Celowniczy
  3. Kierowca-mechanik
  4. Ładowniczy
  Mobilność   Moc silnika 520 k.m.   Limit szybkości 50 km/h   Prędkość obrotu 26 stopni/sec   Prędkość obrotu wieży 24 stopni/sec   Pancerz   Pancerz kadłuba
  • przód 120
  • boki 80
  • tył 60
  Pancerz wieży
  • przód 249
  • boki 172
  • tył 100
  Uzbrojenie   Działo 122 mm D-25T   Amunicja 45 szt.   Obrażenia 293-488 HP   Penetracja 131-219 mm   Szybkostrzelność 5.08 pocisków/min   Zasięg widzenia 380 m   Zasięg sygnału 600 m

Żeby zatrzymać ten czołg na pamiątkę musimy:

•  Całość zostanie aktywowana 15 Grudnia i zdezaktywuje się 19 Stycznia
  •  Zadać 150k dmg w dowolnej liczbie bitew
  •  Zniszczyć 150 czołgów
  •  Tylko od VI do X tieru
  •  Za ukończenie 1 misji dostaniemy 3 dni premium
  •  Zrobić to na wszystkich (7) nacjach
  •  Misja jest dostępna dla wszystkich czołgów ,zarówno zwykłych, premek czy unikatów

Czyli z grubsza:
7*150=1050 czołgów do zniszczenia
7*150 000=1050000 dmg'a do zrobienia
Czyli można powiedzieć, żeby dostać czołg musimy rozegrać +/- 1400 bitew po 200 na nację
  :P

Źródło:  dom1n.com

Status: Aktualna

Możliwość pominięcia danej nacji za drobną opłatą (~41 zł czyli 287 zł za cały czołg)

@Aktualizacja

Opublikowano

Jak dla mnie trochę przesadzili. Jednak z drugiej strony widać że jest to misja dla dobrych graczy na dobry czołg. Tak to sobie można wytłumaczyć. Myślę że ja nie będe jednak marnował tyle czasu ;)

Opublikowano

ktos ma duzo X tierow to po 2 bitwy na nacje, a jak ktos jest pro to wystarczy jedna

Dziennie trzeba zrobić 4100 dmg i 4 fragi, nie oszukujmy sie to da sie zrobic w jednej bitwie, problem jest tylko ze trzeba wszystkimi nacjami a grac chi-to albo chi-ri sie zbyt nie chce :D

Opublikowano

Jak komuś sie nie chce robić tej misji to można kupić tokeny, Ja tak niestety zrobiłem z przekonaniem ze dostane WZ -111 jak i 3 dni premium za kazdą nacje (21 dni) i kupa bo mam tylko czołg.

Odradzam tą forme robienia tej misji

Za tą kase mogłem kupić naprawde cos fajniejszego i jeszcze na premke by wystarczyło, napisałem do supportu w tej sprawie zobaczymy co odpiszą.

A jakie jest wasze zdanie odnośnie tego konta premium powinienem dostać czy nie? Bo może to ja sie myle :unsure:

Opublikowano

Jak komuś sie nie chce robić tej misji to można kupić tokeny, Ja tak niestety zrobiłem z przekonaniem ze dostane WZ -111 jak i 3 dni premium za kazdą nacje (21 dni) i kupa bo mam tylko czołg.

Odradzam tą forme robienia tej misji

Za tą kase mogłem kupić naprawde cos fajniejszego i jeszcze na premke by wystarczyło, napisałem do supportu w tej sprawie zobaczymy co odpiszą.

A jakie jest wasze zdanie? Bo może to ja sie myle :unsure:

Ile tym czołgiem zarabiasz, zarobki są podobne do T34/Jg8,8 ?

Opublikowano

Ja również, nie polecam kupowania tokenów dla danej nacji. Jest, to kolejny dobry pomysł WG na to, aby po porostu zarobić.

Opublikowano

Ile tym czołgiem zarabiasz, zarobki są podobne do T34/Jg8,8 ?

Nie jestem jakims mega dobrym graczem, grałem moze z 5x tym WZ i 20/25k srebra wpada -ammo i naprawa, ale mysle ze w dobrych rękach mozna tym tankiem pograć.

Co do porównania to nie moge sie wypowiedzieć to jest mój 2gi czołg premium a tak to w garażu IS3, M41 i T29 :(

Opublikowano

Misja idealna dla no-life'ów, dla których kolorek jest najważniejszy (if you know what/who i mean)

Te żetony to strzał w dziesiątkę, bo zdesperowani gracze,pod presją ciągłych porażek wykupią chociażby jeden żeton.

Co do nagrody:

Widziałem ten czołg w boju, bardzo łatwo go przebić z boku (nie łapie za 0 jak jego konkurent i odpowiednik z drzewka) a i przód też jakiś pancerny nie jest. Moim zdaniem, ewidentnie nieadekwatna nagroda w stosunku do trudnej i czasochłonnej misji.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Misja idealna dla no-life'ów, dla których kolorek jest najważniejszy (if you know what/who i mean)

Te żetony to strzał w dziesiątkę, bo zdesperowani gracze,pod presją ciągłych porażek wykupią chociażby jeden żeton.

Co do nagrody:

Widziałem ten czołg w boju, bardzo łatwo go przebić z boku (nie łapie za 0 jak jego konkurent i odpowiednik z drzewka) a i przód też jakiś pancerny nie jest. Moim zdaniem, ewidentnie nieadekwatna nagroda w stosunku do trudnej i czasochłonnej misji.

No, misja jest mega czasochłonna, ja gram od tego 15 i mam ponad 60 fragów i 50 000 zadanych obrażeń w ZSRR. Tak jak pisałem wyżej... Jak ktoś nie koniecznie chce przejść jakąś nację kupi żeton. - WG, będzie miało z tego duuuży zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...