Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android - przewidywana data premiery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki to tablet ? Galaxy 4 7.0 ? Bo ja mam samsunga ace 2 i taba 4 7.0 do tego goclever R974 i na żadnym nie mogę zainstalować :/ Tak google powiwada.

Galaxy Tab S 8.4

Opublikowano

Coś a'la recenzja. Uważam że Hearthstone na androida jest bardzo dobrze dopracowany. Wszystko działa idealnie, intuicyjnie, tak jak powinno. Ruchy myszką zostały przełożone na ruchy palców, a nie na zmianę interface'u. Optymalizacja mimo minimalnych wymagań 1,5 GB RAM. Działa bardzo dobrze nawet na 1GB. Blizzard zrobił świetną robotę, tyle powiem. Apka dopracowana w każdym calu.

fo2fx4.png

Opublikowano

Ta... mam 1,5 ramu na tablecie i gówno a nie działa dobrze... wywala ciągle z gier pod czarnym ekranem i jeszcze bezczelnie napisze, że to ty wyszedłeś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Da się jakoś odpalić na S III LTE ? Jeśli nie, to czy wyjdzie wersja na telefony ? 

EDIT: Wydaje mi się że znalazłem jak odpalić, ale jeśli ktoś zna odpowiedzi na moje pytania to prosiłbym o opowiedź :) 

Opublikowano

Da się jakoś odpalić na S III LTE ? Jeśli nie, to czy wyjdzie wersja na telefony ? 

EDIT: Wydaje mi się że znalazłem jak odpalić, ale jeśli ktoś zna odpowiedzi na moje pytania to prosiłbym o opowiedź :)

Nie dasz rady. Na razie tylko tablety, możliwe, że kiedyś na telefony też będzie.

giphy.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngCargo. dlaczego wprowadzasz go w błąd? :)

Zobacz mój post wyżej jakoś na TELEFONIE lg nexus 4 działa wszystko dobrze ;)

Mu nie pójdzie, a nawet jeśli będą straszne lagi. I ty na 100% też masz w uj lagi. Na takich telefonach nie ma co grać w hs.

giphy.gif

Opublikowano

Wy jednym słowem jesteście prze uje ... Aktualnie jest wersja na tablety, wiec jeśli nawet odpalicie go na telefonie(jest taka opcja już, poprzez jakiegoś moda) to i tak będziecie mieć lagi, nawet jak byś miał xperia z3 ...

Opublikowano

Mu nie pójdzie, a nawet jeśli będą straszne lagi. I ty na 100% też masz w uj lagi. Na takich telefonach nie ma co grać w hs.

Pobieram wlasnie i zobaczymy ;)

Skoro na nexusie dziala to nie wiem czemu mi ma nie dzialac, przypominam ze mam wersje LTE ktora ma 2gb ramu i likwiduje najwiekszy problem s3.

Opublikowano

Mam Z2 z wyświetlaczem 5,2" i 5" to absolutne minimum do komfortowej gry. Śmiga względnie płynnie, przycina przy ładowaniu mapy tą wyszukiwarkę godnego przeciwnika, ale to chyba standard bo na laptopie to samo :)

Wy jednym słowem jesteście prze uje ... Aktualnie jest wersja na tablety, wiec jeśli nawet odpalicie go na telefonie(jest taka opcja już, poprzez jakiegoś moda) to i tak będziecie mieć lagi, nawet jak byś miał xperia z3 ...

wiedza z dupy

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...