Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem] Hoolsing™

Hoolsing™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypowiedz się w temacie, bo obecnie dochodzę do wniosku, ze jesteś spalony na tym forum i masz inny nick, żeby zacząć od nowa. Wyjaśnij Nam tu wszystkim co i jak, żeby nie było wątpliwości.

Oczywiście nie skazuję, póki nie ma dowodów. Czekam na screena

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Dla Administracji / Moderatorów jestem na telefonie bo nie mogę w tym momencie korzystać z kompa i dodam tutaj ss.

Tak jak wcześniej pisałem to jest pan prokolox aka miki aka mati . Pamiętasz jak się śmiałeś z Desii że zmieniała nicki :)?

ss 71369212055162910193.png

Opublikowano

Dla Administracji / Moderatorów jestem na telefonie bo nie mogę w tym momencie korzystać z kompa i dodam tutaj ss.

Tak jak wcześniej pisałem to jest pan prokolox aka miki aka mati . Pamiętasz jak się śmiałeś z Desii że zmieniała nicki :)?

ss 276461419150314994937.png

Fajnie dobra koniec kłamst może i jeste prokokx ale nie banuje ludzi żadnych na ts'ach więc widzisz wbijesz na ts'a wyzywasz itd o to dowód http://scr.hu/2s17/59m1p o jeszcze jednego screena znalazłem http://scr.hu/2s17/9b6hj

• 2 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

Kolego sami dajecie NA  takie duże prawa a tak naprawde zależy wam na kasie myślisz że niewiem jakbym wpłacił kase to byście mi wszystko zdjęli i ban myślisz że o tym niewiem

Gadaliśmy z tobą dostałeś 2 propozycje do wyboru, wybrałeś drugą? Twoja decyzja uszanowaliśmy to i nie było nic o kasie w niej mowy.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...