Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem] Hoolsing™

Hoolsing™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony Hoolsing™.

Coś o mnie:

Nazywam się Kamil mam 16 lat Lokalizacja mieszkam w Warszawie.

Pierwszą styczność z teamspeakiem miałem 3 lata temu.

Czego  o oczekuję:

Ogarniętych ludzi którzy zaakceptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie

padnie po 2-3 dniach tylko, będzie stała długo z 3-4 lata.

Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać

jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie.

Co potrafię?:

- zabezpieczenie serwera,

- znajomość permissi (100%) czyli tworzenie rang, edytowanie,

- ustawienia pokebot itd,

- podpięcie domeny, 

Profesjonalnie wykonane Rangi

-Profesjonalnie wykonane Kanały

Jeżeli jesteś zainteresowany napisz meila bądź pisz na gg :

GG: 52305536
E-mail: [email protected]

Opublikowano

Ja mam pytanie do moderatorów działu, jakie jest podejście i akceptacja ofert od osób, które otwarcie mówią, że komuś ukradły kod, który nie jest na licencji GPL i przekazują dalej? Akceptujecie takie posty?

Zabezpieczcie dane w celu egzekucji sankcji. Adams na pewno się ucieszy, że ktoś otwarcie mówi, że kradnie jego własność intelektualną.

A odnośnie podania wątpie, żebyś coś umiał. Wiem, że to Twoje drugie konto na tym forum, bo pierwsze spaliłeś. Nawet ogłoszenia piszesz podobnie.

Współczuję osobie, która Ci zaufa.

Do Administracji:

Proszę o zablokowanie tematu i usunięcie z tego działu, ponieważ osoba ogłaszająca się otwarcie przyznała się do łamania prawa, co jest niezgodne z ogólnym regulaminem forum.

dodane:

już pomijam użycie przez delikwenta trademarka w nicku. Dobrze, że siedzę jak czytam to podanie. Tylko pytanie ile dali twojej matce za zrobienie Ciebie jak w swoim nicku gwarantujesz, że jesteś oryginalnym komercyjnym produktem.  ;)   (post nie ma na celu obrażania założyciela tematu)

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Ja mam pytanie do moderatorów działu, jakie jest podejście i akceptacja ofert od osób, które otwarcie mówią, że komuś ukradły kod, który nie jest na licencji GPL i przekazują dalej? Akceptujecie takie posty?

Zabezpieczcie dane w celu egzekucji sankcji. Adams na pewno się ucieszy, że ktoś otwarcie mówi, że kradnie jego własność intelektualną.

A odnośnie podania wątpie, żebyś coś umiał. Wiem, że to Twoje drugie konto na tym forum, bo pierwsze spaliłeś. Nawet ogłoszenia piszesz podobnie.

Współczuję osobie, która Ci zaufa.

Do Administracji:

Proszę o zablokowanie tematu i usunięcie z tego działu, ponieważ osoba ogłaszająca się otwarcie przyznała się do łamania prawa, co jest niezgodne z ogólnym regulaminem forum.

dodane:

już pomijam użycie przez delikwenta trademarka w nicku. Dobrze, że siedzę jak czytam to podanie. Tylko pytanie ile dali twojej matce za zrobienie Ciebie jak w swoim nicku gwarantujesz, że jesteś oryginalnym komercyjnym produktem.  ;)   (post nie ma na celu obrażania założyciela tematu)

Jeżeli sądzisz, że to moje podanie to się grubo mylisz...

Zacznijmy wzorowanie się to nie kradnięcie więc skończ te swoje bezsensowne pierdolenie.

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem współpracę z tym Panem zrobił mi kompletnie ts od 0 dobrze wykonuje rangi i zna się na permisjach :) SERDECZNIE POLECAM 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o doświadczenie to Polecam jednak nie mam do tej osoby zaufania ponieważ za bardzo kombinuje na TS + może troszkę pomieszać w maszynie jak się da tej osobie dostęp :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o doświadczenie to Polecam jednak nie mam do tej osoby zaufania ponieważ za bardzo kombinuje na TS + może troszkę pomieszać w maszynie jak się da tej osobie dostęp :)

Czemu twierdzisz że mogę coś pomieszać w maszynie jak dostanę dostęp

Opublikowano

Koniec kłamstw. Powiem wam jak to było... Pewnego Dnia na TS'ie prokolox aka teraz hoolsing wpadł na pomysł zrobić lewe podanie. Robić ts'y a jak będzie więcej osób przekierowywać na ts nazwe go po mojemu sroltalk.pl ... Niestety ale nie nagrałem tego lecz zaraz poszukam ss z gg i będę wrzucał pozdrawiam.

Opublikowano

Koniec kłamstw. Powiem wam jak to było... Pewnego Dnia na TS'ie prokolox aka teraz hoolsing wpadł na pomysł zrobić lewe podanie. Robić ts'y a jak będzie więcej osób przekierowywać na ts nazwe go po mojemu sroltalk.pl ... Niestety ale nie nagrałem tego lecz zaraz poszukam ss z gg i będę wrzucał pozdrawiam.

To chętnie poczekam na dowody ;).

// Widziałem i słyszałem parę razy o autorze, i jakoś nie było skarg, przeciwnie, słyszałem tylko dobre opinie.

Poza tym, w dziale też Cię widać.

Ze względu na całokształt polecam, ale jestem ciekaw  co ma do pokazania nam pan u góry.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...