Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EXP WOT

md2627

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć to znowu ja i moje głupie pytania . Mam dopiero po 2/3 tiery a mam juz 80 bitew . Mam pytanie jak szybko wyfarmiać doświadczenie bo ja osobiście otrzymuje po 80 exp za grę i a nieraz nawet 30 wiec expienie tych czołgów jest tragiczne macie jakieś pomysły ? 

Opublikowano

Mało DMG = mało EXPa, Dużo DMG = Dużo EXPa

nic dodać nic ująć jeżeli z gry na gre robisz takie same błędy typu lecisz na fraga wychylasz się bez namysłu nic ci na to nie poradzimy musisz sam się nauczyć grać a jedyne co może ci pomoc to jakies poradniki zrobione np przez faje oraz hallacka7 na YT poogladaj sobie ich może czegoś sie nauczysz ... ale jak sam napisałeś mistrzem na starcie nie będziesz nawet jak byś pochłonął całą wiedze z internetów na temat WoTa  to wyuczenie podstawowych mechanik w grze zajmnie ci minimum 2k bitew po tym czasie powinienes juz umieć grać przyzwoicie i mniej wiecej wiedzieć jak zachowują się dani gracze na danych czołgach. 

76561198013232167.png

Opublikowano

robisz za mało w bitwie wiec expa też dużo nie dostaniesz, można kupić konto premium ale to ci sie nie opłaca na tym etapie gry jednye co możesz zrobić to uczyć sie grać oglądaj na YT troche filmów o wocie polecam faja77 hallack ...   początkujący mogą sie troche dowiedzieć o grze i nauczyć ;)

Opublikowano

Ok dzięki za te rady i napewno sprawdze te kanały. To się zgadza nic nie robie w meczach od czasu do czasu jakiś frag może a tak lece na pałe itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...