Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tibia 10.70

pieczek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mógł bym prosić kogoś o spakowanie tibi w rar. bo jestem w szkole i jest admin wiec nie moge zainstalować klienta. proszę bardzo :) i z Góry  wielkie dzieki 

Opublikowano

Skoro jesteś w szkole, to pewnie masz system windows [xp], jeżeli tak to kliknij prawym na instalkę -> właściwości. Szukasz tam czegoś takiego jak tryb zgodności, zmieniasz tryb zgodności na win98/95 [nie było tam czegoś takiego jak administrator], instalujesz tibioze. Pod koniec instalacji [zależy od nakładki systemu], może wyskoczyć błąd, zanim cokolwiek tam wciśniesz  to wejdź to folderu gdzie instaluje się tibia [C:\Program Files\Tibia] i skopiuj zawartość na pulpit [czy gdziekolwiek tam chcesz].

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

właśnie w tym jest problem ze wyskakuje okienko Administrator i mam wpisać hasło. Najlepiej to rar. bo wypakowuje i mogę grac xD Jak co to jeszcze raz Dzięki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...