Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Działający bot profesji.

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Poniżej znajdziecie bota dla profesji. Niestety nie posiada on wszystkich pakietów; tylko podstawowe jak przywództwo, wykuwanie broni etc.. Sam bot działa na gateaway i ten rodzaj jest już w nim zaimplementowany. Jest prosty w obsłudze. Jeśli jakimś cudem ktoś będzie miał kłopoty z ustawieniem bota, to przygotuję instrukcję do niego. Kiedyś kod do niego był ogólnodostępny, jednak przepadł. Dlatego przyszła nadzieja w codersach. :P Nie jestem autorem, wszystkie(?) informacje o autorze są w bocie. ;)

Zapraszam do pobierania i użytkowania.

Skan.

Download:

https://mega.co.nz/#!wdlBHCaT!p3iq90VBicBQVpME0kfUdXTkbpFAiKw3dY36n6w5yV4

P.S.

Jeżeli ktoś widzi możliwość dodania reszty na zasadzie skryptu geasmonkey, to niech da znać.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

wyskakuje mi komunikat że mam nieważny certyfikat bezpieczeństwa gateway.com, certyfikat jest niezaufany ponieważ jest nieznany, kod błędu: sec_error_unknown_issuer

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie. Poniżej znajdziecie bota dla profesji. Niestety nie posiada on wszystkich pakietów; tylko podstawowe jak przywództwo, wykuwanie broni etc.. Sam bot działa na gateaway i ten rodzaj jest już w nim zaimplementowany. Jest prosty w obsłudze. Jeśli jakimś cudem ktoś będzie miał kłopoty z ustawieniem bota, to przygotuję instrukcję do niego. Kiedyś kod do niego był ogólnodostępny, jednak przepadł. Dlatego przyszła nadzieja w codersach. :P Nie jestem autorem, wszystkie(?) informacje o autorze są w bocie. ;)

Skan.

Download:

P.S.

Jeżeli ktoś widzi możliwość dodania reszty na zasadzie skryptu geasmonkey, to niech da znać.

Opublikowano

Skan.

Download:

P.S.

link wygasł

Opublikowano

link wygasł

Nie ma sensu jego ponownego wstawiania, ponieważ przez ten rok samo NWO przeszło znaczące zmiany. Nie wiem też, czy projekt nadal jest rozwijany.

Opublikowano

Nie ma sensu jego ponownego wstawiania, ponieważ przez ten rok samo NWO przeszło znaczące zmiany. Nie wiem też, czy projekt nadal jest rozwijany.

A są jakieś inne boty działające na Neverwinter?

• 3 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Działający bot profesji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...