Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pxg.pl

Bear93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mianowicie mam problem z elfbotem, jak reszta ale chodzi o pokexgames.pl, chciałbym sobie pograć na elfie, próbowałem juz z proces hackerem, chyba na większość wersji i dupa blada, przeszukałem fora odnośnie tego servera i tez nic nie znalazlem, jezeli ktos gra i uzywa elfa, lub wie jak go włączyć pod tego clienta, niech da znac, a moze tam się po prostu nie da, idk. z góry dzieki za odp. :D

Opublikowano

nie wiem właśnie czy to własny client, tutaj screen z wnętrza folderu 95540141832981539513.png

Nie wiem czy to coś Ci pomogło, no ale juz szukam jak sprawdzić wersje klienta, mhmm dodam ze nie ma takiej zakladki jak "wlasciwosci" i nie mozna tego sprawdzić, po za tym nie dziala elf pod 8.6,57,55,54,50,41.

33918141833077439513.jpg

tutaj widać, ze bot działa dopóki nie klikne  choose, jezeli juz to zrobie to wyskakuje, "klient przestał działać" bla bla bla... screen:

ZYm6jp4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...