Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Java a FPS.

Kapej138

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy częste aktualizowanie javy zwiększy ilość fpsów w mc? na 512 MB ramu miałem 15-20. Dziś aktualizowałem javę Do wersji Java 8 Update 25. Zwiększy mi to fpsy?

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Java nie jest ulepszana po to żeby zmieniać tylko cyferki wersji, ale po to, aby przyspieszyć działanie danego programu, który wykorzystywane jest przez jave. Nie oszukujmy się, ale z 15-20 FPS nie zrobi Ci dużej różnicy - praktycznie żadnej.

PS: Wiem, że temat jest z 11 grudnia, ale jak nikt nie raczył odpowiedź to co miałem zrobić ;).

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Czyli krótko mówiąc, nie doda mi to więcej fps?

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...