Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ez game Ez life Ez lp

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisales ze jest slaby w mid-game.. Wlasnie ezreal dlatego wraca do mety bo w mid-game zaczynaja sie walki o drake w których jest on bardzo dobry przez poke + dmg ktory tez potrafi wycisnac w mid game..

Opublikowano

Słaby mid game. K***a seryjnie? Co za biedny poradnik - o matko Boska!!!!! Jakbyś nie wiedział obecnie Ezreal znajduję się w God Tierze postaci pickowanych na ADC bądź też na mida tylko dlatego, że obecna meta ustawia się pod mid game jak i oczywiście dragona, którego 5 stacków zapewnia nam free wina dlatego też taka postać jak Ez radzi sobie lepiej niż postacie typu hyper carry, które zaczynają grać/wygrywać same od 4 itemów. Muramana stackowana do 25 minuty + Trinity = ból dupy ze strony rywali, tyle ode mnie.

Opublikowano

Słaby mid game. K***a seryjnie? Co za biedny poradnik - o matko Boska!!!!! Jakbyś nie wiedział obecnie Ezreal znajduję się w God Tierze postaci pickowanych na ADC bądź też na mida tylko dlatego, że obecna meta ustawia się pod mid game jak i oczywiście dragona, którego 5 stacków zapewnia nam free wina dlatego też taka postać jak Ez radzi sobie lepiej niż postacie typu hyper carry, które zaczynają grać/wygrywać same od 4 itemów. Muramana stackowana do 25 minuty + Trinity = ból dupy ze strony rywali, tyle ode mnie.

mid game 25 minuta? smiechlem

poke ma mocny ale i tak wnosi mniej w mid game niz taki lucian czy graves i to jest fakt

­

Opublikowano

@TroLLu  @BuBusio

Jak nie wierzycie to macie screena, że pod mój build jest na prawdę mocny.  Pomiędzy tymi grami może z 3 przegrałem nim.

5139114185813441215860.png

Jeszcze raz polecam zagrać komuś z takim buildem w kolejności. Trinity>statikk>botrk>infinity>LW     Butki to w miedzyczasie a Botrk można zamienic za BT. Ja wole botrka.

Ps. Statikk dlatego, żeby mieć połączenie fajne z trinity i Q no i daje nam dużą mobilność dzięki speedowi ataku jak i ruchu.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej zainwestować 3 pkt w mana regen w masterkach, i zrezygnować ze składania "łezki" Lepiej odrazu po doran blade rushować trinity zaczynając do sheena - to nam wyrówna brak many :) 

Brak :(

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej zainwestować 3 pkt w mana regen w masterkach, i zrezygnować ze składania "łezki" Lepiej odrazu po doran blade rushować trinity zaczynając do sheena - to nam wyrówna brak many :)

trace 3 pkt w defensie

po c**j rushowac trinity skoro core jest muramana? 

­

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...