Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inf. dot update l#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. koleś sie chwalił że gadał z Beavingiem jakby był jakimś bogiem.

Po 2. podał fałszywą informacje ponieważ mineło już 16 godzin :)

Po 3. to właśnie @Astern powinien podawać na tym forum oficjalne informacie co do update/nowości itp :)

1. Nie chwalił, podał źródło informacji.

2. Błędna informacja została podana przez Beaving'a.

3. Wszystko zależy od Joduskame, nawet jeżeli Joduskame, napiszę komuś, nawet znajomemu "wersja L# na patch 4.21 zostanie wydana o tej i o tej".

Wydanie zupdate'owanej wersji L#, jest dość problematyczne + nie zawsze da się wyrobić w czasie, dlatego też podawanie informacji, o której się pojawi update od administracji, jest wielkim błędem.

@Edit

http://www.joduska.me/forum/topic/9618-421-update/

QUhIR7.png

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nie chwalił, podał źródło informacji.

2. Błędna informacja została podana przez Beaving'a.

3. Wszystko zależy od Joduskame, nawet jeżeli Joduskame, napiszę komuś, nawet znajomemu "wersja L# na patch 4.21 zostanie wydana o tej i o tej".

Wydanie zupdate'owanej wersji L#, jest dość problematyczne + nie zawsze da się wyrobić w czasie, dlatego też podawanie informacji, o której się pojawi update od administracji, jest wielkim błędem.

Właśnie dlatego administracja nie podaje terminu wydania update.

Ciekawi mnie dlatego czemu on posiadał taką informacje.

Opublikowano

Właśnie dlatego administracja nie podaje terminu wydania update.

Ciekawi mnie dlatego czemu on posiadał taką informacje.

Joduska wspomniał publicznie na Shoutboxie że od 1 do 3 dni.

Także tyle.

Po 1. koleś sie chwalił że gadał z Beavingiem jakby był jakimś bogiem.

Po 2. podał fałszywą informacje ponieważ mineło już 16 godzin :)

Po 3. to właśnie @Astern powinien podawać na tym forum oficjalne informacie co do update/nowości itp :)

na 3pkt. Wydaje mi się że nie powinienem, trzeba brać pod uwagę - zachowanie tego forum, co komplikuje we wszystkim.

Dajmy przykład: Ktoś coś napisze i zaraz zacznie następny rozpowiadać fałszywe informacje lub Multi-konta trolowanie.

Zamaist ukarać trolla od razu permem, to dają tylko warny.

Nic tylko pogratulować.

Także, ludzie którzy korzystają z L# powinni dziękować Hehehm że wgl traci czas na pierdoły dla nich.

Np. Mają całe info podane od hehem co i jak, to i tak osoba która ma problem napisze swoje i koło się zatacza.

Opublikowano

Nie rozumie was spinacie ze jeszcze nie ma L# to kupcie sobie bola i po problemie. Bedzie jak bedzie nie mogą podac dokladnej godziny

Gościu po c***a się wypowiadasz jak nic nie wnosisz?

To jest temat o l# a nie o BoLu...

Przy okazji l# moze i dluzej jest po patchu ale za to darmowy i wspierane są wszystkie postacie a do BoLa trza zapłacić..

Opublikowano

@polskibk, to nawet nie chodzi o samą płatność, tylko szacunek za włożoną pracę. Joduska jest darmowy a ma pełno donate z takowego powodu. Analogicznie jest ze streamerami itd. Płacić nie musisz, ale jeśli Ci się podoba, to od czasu do czasu te 5$ to nie jest majątek.

Opublikowano

Ja to się zastanawiam, jak wielkin no-lifem trzeba być, by wbić na forum TYLKO PO TO by powiedzieć innym, jakimi są no-lifami.

Ja się zastanawiam gdzie ja napisałem, że on jest no-lifem? Po prostu chciałem żeby sobie odpuścił i poczekał bo jego lament niczego nie przyśpieszy

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie o godzinie 19-20

A ty idioto skąd masz takową wiadomość ?

Nie spinać się i nie podawać fałszywych info, tylko siedzieć na d***e i czekać !

Opublikowano

to forum to jeden wielki gnoj, boze kto chce niech sobie pisze ze bedzie za 10minut albo za 20 jak chce to może. A jak ktoś chce być w gównie to kupcie bola i spierdalajcie z tego leaguesharpa bo community bedzie na poziomie bola albo mpc hakersssssssssss forum, btw typiarz na l# z polski ofc napisal writed, plakalem rly

Opublikowano

to forum to jeden wielki gnoj, boze kto chce niech sobie pisze ze bedzie za 10minut albo za 20 jak chce to może. A jak ktoś chce być w gównie to kupcie bola i spierdalajcie z tego leaguesharpa bo community bedzie na poziomie bola albo mpc hakersssssssssss forum, btw typiarz na l# z polski ofc napisal writed, plakalem rly

Many nie rozumiem co Ty tu piszesz really.

Po następne ludzie, zluzujcie rajtuzy dodadzą update to będzię, czym prędzej czym później wejdzie ten update;)

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Dowiedziałem się na ircu od |Xan| Polski Moderator

I nie wyzywaj szmato jak nic Ci nie zrobiłem ...

Xan nie jest Moderatorem.

Na IRC jest zwykłem memberem.

Opublikowano

Co u Ciebie pisze? Ktoś Ci pisze po monitorze?

Prawidłowa forma brzmi " Jest napisane " , bo "pisze" to jest czynność która jest wykonywana w czasie teraźniejszym, więc KaktusBK, walnij jakiegoś baranka o ścianę, a może zmądrzejesz.

Polecam sprawdzić na joduska.me status, jasno JEST NAPISANE, że nie zaktualizowano.

Opublikowano

Ludzie opanujcie się trochę. To, że nie możecie uruchomić L# to nie oznacza, że nie możecie grać w LOLa.

A tutaj macie info z oficjalnego forum L#:

Please stop making threads about L# update, Jodus is a busy man and he is doing the best to update as fast as possible, he is not in jail nor on vacations, the update will be coming soon.

Thanks for your patience.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...