Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś mi pomoć i powiedzieć jak mam zacząć pisać ten skrypt ? za pomoc lecą LIKE

A dokłanie chce aby na czacie np sie wyświetliła ramka np "Słowo" i ma to zawierać słowo np " keolm " czyli mleko i kto pierwszy odganie słowo dostaje daną nagrodę chcę aby te słowa były losowe, że ja bym je wymyslał i by sie losowany pomogł by mi ktoś nie chodzi bi o gotowca bo z tego się nic nie naucze tylko o podpowiedz.

|--------------------------------------------------Słowo------------------------------------------------------|

|                                                                                                               | 

|                                                                                                               |

|                                                  keolm                                                    |

żeby tak to na serwerze wyglądało i kto pierwszy napisze na czacie słowo prawidłowe nagroda.

Opublikowano

Ale chcesz, żebyś ty ustawiał słowo np mleko i pomieszane litery keolm czy już program ma je pomieszać ?

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Tak, po prostu jest np 100 w tym skrypcie słow i na serwerze wylosuje np słowo lampka to ma być pomieszane i kto pierwszy napisze słowo dostaje nagrodę,

Opublikowano

Muszę się pobawić zamianą liter :D Jak mi się to uda dam Ci znać i zedytuję post :)

A w danej chwili, możesz sobie się pobawić zmiennymi

Opublikowano

@ConsearP tak się składa, że gg usunąłem :D

ale już mi się udało zrobić generator zmiany znaków :D

efekty:

http://screenshooter.net/100687507/hjurths

Tutaj łap do tego kod:

http://pastebin.com/Jm6U3DWm

Teraz musimy pokombinować z tymi słowami lecz już będzie z górki :)

Chyba, że masz skype to możesz mnie tam zaczepić :)

I przepraszam, że tak długo mi to zajęło, lecz miałem braki z dopływem internetu :'(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...