Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Infernal 4Story

Dedyk4story

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekhem tak więc oto ten serw to raj dla farmerów, a to ponieważ można uruchomić 2 clienty na jednym kompie i myk raz dwa sam sobie sie podkladasz. Tak Hersen nabija na respie, tak jak pare innych osob na tym serwie. Pamiętajcie na takich serwach sie gra dla jaj, dlatego nie patrze na ranking, bo wiem że Hersena rozwale zawsze z palcem w nosie :D

Opublikowano

Ekhem tak więc oto ten serw to raj dla farmerów, a to ponieważ można uruchomić 2 clienty na jednym kompie i myk raz dwa sam sobie sie podkladasz. Tak Hersen nabija na respie, tak jak pare innych osob na tym serwie. Pamiętajcie na takich serwach sie gra dla jaj, dlatego nie patrze na ranking, bo wiem że Hersena rozwale zawsze z palcem w nosie :D

Ariero jestes smieszny. Czyli ziomek rusza sie itp i go upierdalam na respie bo mnie atakuje to jest farmienie? Smieszny jestes. Toc Ty pisales ze jakbys mial gm bysmy wszyscy bana dostali za te abb a to jest dozwolone kazdy tak moze, to ze Ty nie umiesz nie moja wina. Jakbys gral od rana do wieczora tez bys byl 1 w rankingu panie kablo ciag ;) To ze mnie raz rozwaliles bo mialem missa a za drugim komp mi sie zresetowal, nie oznacza ze jestes kims wielkim. Kiedy Cie wyzywam na pvp to piszesz ze jestem za slaby bo sie boisz ze wpierdol dostaniesz.

btw. 2 clientow sie nie da bynajmniej u mnie.

Opublikowano

Niedługo wchodzi hshield więc nie można będzie odpalić 2 Clientów na 1 kompie ;p PS: Banuje przecież tych co zobacze albo jak ktoś mi SS podrzuci :P

Opublikowano

Niedługo wchodzi hshield więc nie można będzie odpalić 2 Clientów na 1 kompie ;p PS: Banuje przecież tych co zobacze albo jak ktoś mi SS podrzuci :P

Nie Ty banujesz tylko keiks xD

serwer mialbyc przed wojna i dupa mniema damian klamca. Dzisiaj bez wojenki bedzie panowie :(

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

lepiej grac na ultimate polski server pvp

Czemu wszędzie polecasz swój serwer?

Jest z kim grac na servie? czy malo ludzi?

W tej chwili jest 60 graczy online. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Zan, przestan juz byle gdzie spamic tym wbija na ultimate, bo zapewnie masz okolo 60% chyba..

@topic

Co do infernala, bez sensu bawia sie. Pierw zrobili 90lvl start expic do 97, ludzie mieli ranking itp. Potem zresetowali wszystko ze max 20lvl td 10, teraz znowu zresetowali i na 90lvl. Nie wiem ile razy beda tak jeszcze robic.

Opublikowano

Pankeiks poprostu zmienia za szybko zdanie jak dla mnie serwer doc 10 sie nie utrzyma bo to nie jest zadna frajda zeby siedziec caly czas na docu 10 i sie bic a tak wgl  pvp i tak dlugo nie potrwa przy takim poziomie i rozwinieciu skilli postaci nie ma to najmniejszego sensu . 

I z tego co wiem Pankeiks znowu przerobil serwer :c

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Znowu się z wami nie zgodzę :D Problemem nie jest nuda na doku 10, problem jak zwykle są gracze, którzy nie wiem po ch**a, w ogóle grają skoro cały czas prawie afczą w markut i keter. Ja to normalnie nie rozumiem ludzi, ściągają sobie takie 4story, do tego jeszcze prywatne serwery nastawione na pvp. Wszystko ok jak na razie, ale jak sie logują to 99% czasu afczą w keter albo w markut... No to trzeba mieć mózg, żeby ściągnąć priva tylko po to, żeby afczeć. Jakby wszyscy łazili na td 10 i sie bili cały czas kiedy są zalogowani na serwerze, to byłby świetny serw, bo na td 10 jest tylko jeden tp na strefę misji. Oczywiście po co się bić skoro można afczeć jak bot...

Niektórzy to nie wiem po kiego w ogóle gry włączają.

Opublikowano

Nie dziwie sie ze wszyscy afcza skoro na docu 10 tak naprawde nie ma co robic .

A PvP tez nie trwa tam dlugo ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Strona się nie chce odtworzyć i sądząc po czytaniu waszych komentarzy to nie warto pobierać.

"To, że milczę, to nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia"

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...