Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam szybkiego serwera

tefi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znasz mnie a piszesz że nie umiem grać :) bardzo ciekawe :)

Nie muszę znać , ty powinieneś znać mnie :)

Po prostu nie urodził się żaden gracz co mi dorówna no poza Mercolem i Moschem ew. Zaginionym , a tak to nie ma innych którzy cokolwiek by zdziałali ze mną sam na sam :D

Opublikowano

No widzisz jaki pech że cię nie znam :C Plemiona dla mnie to gra do zrelaksowania się a nie, że traktuje ją na poważnie :) Twierdzisz, że nikt nie "zdziałałby" z tobą ? Ja też mogę napisać że jestem lepszy w x grze ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Po prostu nie urodził się żaden gracz co mi dorówna no poza Mercolem i Moschem ew. Zaginionym , a tak to nie ma innych którzy cokolwiek by zdziałali ze mną sam na sam :D

Ja rozumiem, ze jesteś dobrym graczem, ale po co się tak przechwalać za każdym razem? Przecież inni mogą Cię wziąć za jakiegoś faceta, który się tylko wymądrza itd.

Opublikowano

Grunt to skromność :) po prostu powala mnie twoje zafascynowanie własną osobą :) podczas pracy ręki musisz mieć ciekawie 

Opublikowano

Już myśl o jednym :)

Mam pracę , która jest ciężka i dobrze płatna jak się umie coś także co poradzę , że ręka jest w dobrej kondycji.

Mistar mnie też powala wiele osób , które teraz piszą że gra dla nich to nie wszystko , a gdy mają np. 10 mln punktów już nie zrezygnują z gry , bo nabijają to tydzień czy dwa na szybkich w dodatku co jest śmieszne.

I mając tyle punktów myślą , że są niepokonani gdy atakuje ich gracz z jedną wioską , a którego jak się okazuje często po grożbach nie mogą podbić i to oni są podbici :) Po czym jak tracą uciekają z konta twierdząc , że mają zajęcia , a jak wracają piszą  , że nie mieli czasu , ale zaczynają walczyć z kimś kogo nie znają możliwości to jest epickie :)

"Musisz cenić się wysoko, na tym świecie nie ma lepszych"

Opublikowano

Już myśl o jednym :)

Mam pracę , która jest ciężka i dobrze płatna jak się umie coś także co poradzę , że ręka jest w dobrej kondycji.

Mistar mnie też powala wiele osób , które teraz piszą że gra dla nich to nie wszystko , a gdy mają np. 10 mln punktów już nie zrezygnują z gry , bo nabijają to tydzień czy dwa na szybkich w dodatku co jest śmieszne.

I mając tyle punktów myślą , że są niepokonani gdy atakuje ich gracz z jedną wioską , a którego jak się okazuje często po grożbach nie mogą podbić i to oni są podbici :) Po czym jak tracą uciekają z konta twierdząc , że mają zajęcia , a jak wracają piszą  , że nie mieli czasu , ale zaczynają walczyć z kimś kogo nie znają możliwości to jest epickie :)

"Musisz cenić się wysoko, na tym świecie nie ma lepszych"

Nie twierdze że nie jesteś jednym z najlepszych graczy bo widziałem co czasami robiłeś, ale przeciwnika nigdy się nie lekceważy xD (brednie ale ok :D) nie zależnie od tego jak dobrym się jest :), ja osobiście nie jestem pro bo nuży mnie podbijanie wiosek i kończe po godzinie niestety ale jestem niezły w inną gre i to mi wystarczy :D (dla ciekawskich gladiatus.pl)

Opublikowano

Gladiatus nudny :)

Podbijania wiosek nie trzeba nawet lubić.

Ja nie lubię , ale cóż szybkie ustawienie 400 sztuk i 300 offów i jazda i już 100 wpadło i byle do 0 kogoś stopniowo do przodu.

Na prywatnych gdzie są takie prędkości Polacy są noobami i taka jest prawda , bo podpisują sojusze z każdym co jest beznadziejne i zasiedlają barby tylko , chociaż jak je budują to jest okej , bo i takie boty potrzebne nawet jak deffują strasznie :)

Poza tym ta gra nie polega na sojuszach i trzeba niszczyć każdego bez wyjątków czy to kobieta czy brat/siostra.. to tylko gra i wygrywa najlepszy , a nie że 20 co ma sojusz się blokuje i nigdy nikt nie ma szans wygrać albo wygryzają po kolei jeden po drugim zbierając ekipe na daną osobę w kilkunastu.

Mam uznanie tylko dla Tureckich graczy , gdzie 10 mających komunikator i potrafiących grać jest wyzwaniem na 2 dni bez przerw grania. Ich internet nie ma limitów dlatego też jest szybki i Polaczki wymiękają przed nimi często , a ja tam lubię ich niszczyć i ich poczucie humoru.

Przynajmniej są uparci i się nie poddają łatwo :)

Trzeba ich podbijać wszystkich jednocześnie , bo odbijają wsie.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...