Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Łatwo Zarobić

Prince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Gram na Metin2.PL na serwerze Deimos. Posiadam tam postać Wojownika Body 35Lv. z EQ +7/+8/+9 .

Ostatnio straciłem prawie 30kk, ponieważ popaliłem kilka itemków ( między innymi 2 Lwie Tarcze na +9 ;p ) i mam do Was pytanie jakbym mógł szybko odrobić te 20-30kk?

Mam SM, więc bezproblemu mogę kupić podwójny drop, tylko moje pytanie jest takie, gdzie najlepiej zarobie ( chodzi mi o dropinie w ciągu 3-5 godzin dziennie około 8kk ). Mogę zrobić sobie jakiegoś dropera, ponieważ w magazynie posiadam takie itemki jak bojowa tarcza +9, tradycyjny hełm +9, zbrojke i broń mogę kupić jakąś, tylko chcę w ciągu kilku dni łatwo i szybko odrobić te 20 - 30kk. I czy lepiej dropić tym moim wojem 35lv. ( konik 9Lv., więc do bojowca może jakoś dociągne ) czy też lepiej stworzyć jakiegoś dropera ?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

P.S. Nie musicie pisać, że tematów odnośnie zarobku na forum było pełno, bo dobrze o tym wiem, tylko chodzi mi o mój przykład, abym mógł się jakoś wybić ;)

Opublikowano

ja polecam metki w chunjo m2 ;) łatwy zarobek i jak ładne kd polecą :)

Z tych mniej legalnych opcji polecam exp hacka ;)

Edit@

jeszcze allegro ;) kupisz ze 100 kk za 200 zł może mniej nie orientuje się w cenach ;)

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Polecam ci wyjście nr1.

Zrób boja potem na Metiny w M2. Jeśli nie masz kasy robisz dropera i do lochu. Wtedy robisz boja i rozwalasz Metiny... :D Proste jak budowa cepa.

Pozdro Tubis.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

kup se na allegro za 250 zł 430 kk

Koniec z privami

Sura WP 6 lvl+ na metin2.us ON

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano

albo imha :) wydasz max 100 - 150k na eq dla dropka i na 5 - 15 lvl dropisz ja dzisiaj w 1h jakies 3 - 4kk :D

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Ja kiedyś robiłem postać na jakimś 10 lvl z dobrym (bo tanim) eq i latalem na sh za metkami w m1 :]

Nicki w grach : Misiek, Misiek44, Grajek, Grajek44, Cz3cz3n i podobne

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. — Stanisław Lem

18706.png

userbar.png

91.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja polecam metki w chunjo m2 ;) łatwy zarobek i jak ładne kd polecą :)

Z tych mniej legalnych opcji polecam exp hacka ;)

Edit@

jeszcze allegro ;) kupisz ze 100 kk za 200 zł może mniej nie orientuje się w cenach ;)

Teraz na Metin2PL dostaje się bana za kupowanie yangów!!

Opublikowano

ja robiłem hara 1lvl glewia+9 mnisia+6 i metki na 5 10 i 15lvl na SH i aura silne itp :P kasa leci xD Tylko nie mówcie, że jak miałem 1lvl nie dałem rady metkowi na 15lvl bo jak rozwaliłem metina mialem 4lvl :P

Opublikowano

Nie, polecam kupywania yang'ów na Allegrów, teraz prawie wszystkie osoby, dostają bany za to.

Co do tematu, zrób boja i metki 35-45 (jeśli dasz radę), z dobrze wybonowanym, możesz iśc na lepsze.

Opublikowano

Najlepiej zrob bojowca. Kup 2x drop i jazda na metiny 30/35. Z niewielkim fartem mozna sie ladnie dorobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...