Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas crackowania Elfbota

benek12344321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

okej, uporałem się z tym problemem ale jest następny..

mianowicie, po scrakowaniu elfa włącza się tibia i elf ale wyskakuje komunikat że wersja mojej Tibii jest zbyt stara... Your Tibia Version Is too old...

generalnie to chcę włączyć elfa na dbko. jak przerzucić tego scrakowanego elfa tak, żeby odpalił na wersji z dragon balla? podmienić jakieś pliczki czy coś? jestem zielony w tych sprawach

na razie używam process hackera ale to jest kiepskie. elf bot nie zapisuje ustawień i się wyłącza co jakiś czas, wersja próba...

jeszcze raz proszę o pomoc i dziękuje z góry!

Opublikowano

Co do pierwszego problemu to ja zawsze odpalałem jako administrator ten program. Natomiast co do drugiego, jeżeli dbko nie jest jakoś szczególnie szyfrowane czy cuś poszukaj w internecie jak zmienić różne rzeczy w Tibii za pomocą hexów. Napewno trafisz na temat w którym jest pokazane jak podmienic ip itd. oraz posugeruj się poradnikami ze strony dwoch takich co słyną z tego. Pozdrawiam :)

Opublikowano

sciagnij zwykla tibie 8.54 na niej wykonaj crack, po skrakowaniu  zwyklej tibi 8.54, elfbot bedzie dzialal na przerobionym dbko.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...