Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę dostać licencji NPL.

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle mi przysyłają 

TeamSpeak 3 Non-Profit License Denied

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* There are issues with the website you provided. There may be a problem with one or more of the items listed below:

- You must provide a URL to an online, working website for your organization.

- The website must have content and demonstrate community activity. Creating a website for the sole purpose of acquiring an NPL is not permitted.

- 'Under Construction' websites are not permitted.

- If content on your website requires login to access, provide us with a temporary username and password to review the website.

- Free web or community pages (e.g. yahoo.com, gmx.de, facebook.com, laposte.net, orange.fr, seznam.cz, interia.eu, etc.) are not permitted.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications.  Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

http://npl.teamspeakusa.com/

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.

Thank you.

Wszystkie wymagania spełniam tzn. posiadam wlasnego maila, domene, strone www, na stronie nie jest nic wspomniane o zarobkach, dotacjach. Mam jeszcze pytanie czy w description mam napisać do nich po polsku czy angielsku? (probowalem w obu jezykach)

Może coś źle wypełniam? IP serwera mam podawać numeryczne, czy z domeny?

Opublikowano

Tylko że na stronie nie ma nic wspomniane o zarabianiu.

@_Piotr_  Wyslalem link strony na PW. 

@TosieKJR

Masz linki wychodzące za stronę? Tzn, np stopka do autora/ów szablonu czy też skryptu (jeśli macie), na stronie jest gdzieś napis "Strona w budowie" ew. coś podobnego? Też bym prosił o link do strony wtedy Ci napiszę co musisz jeszcze zmienić.

Opublikowano
Wszystkie wymagania spełniam tzn. posiadam wlasnego maila, domene, strone www, na stronie nie jest nic wspomniane o zarobkach, dotacjach. Mam jeszcze pytanie czy w description mam napisać do nich po polsku czy angielsku? (probowalem w obu jezykach)
Może coś źle wypełniam? IP serwera mam podawać numeryczne, czy z domeny?

Maila w domenie?

Podaj nam twoją stronę lub sprawdź czy nie posiadasz na niej linków do innych stron. 

Pamiętaj, że to ma być strona Klanu/Gildii.

Po angielsku lub niemiecku.

IP to IP, domena to domena.... 

http://pl.wikipedia.org/wiki/Adres_IP

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Na licencje NPL musisz posiadać bynajmniej 40-50 osób w klanie oraz stronę po niemiecku lub po Angielsku

bujdy bujdy bujdy

po 1 podeślij adres strony na pw

po 2 jesli ts jest pod mc to nie dostaniesz licki, teamspeak.com potrafi ci wejsc na serwer gry i zobaczyc czy nie zarabiasz

po 3 mc jest grą komercyjna wiec nie dostaniesz

po 4 nie rob ts pod serwer mc a zrob serwer klanu który gra w mc. Mała zmiana stylistyczna i licencja przechodzi.

po 5 jesli chcesz mieć stabilny serwer i ktoregos razu nie obudzić się na blackliście, bo chcesz mieć licke łamiąc ja, to kup AAL i będzie po sprawie. I tak odkryją, że oszukujesz.

po 6 linki na stronie być mogą i nikt nie powiedział, ze nie. Po prostu strona jak i ts muszą byc NON PROFIT

po 7 punkt z fejsem i yahooo nie mowi że strona darmowa jak ktos wspomniał w innym temacie a znaczy to, ze licka nie przejdzie, jeśli stroną ts bedzie np. fanpage. Koledzy, tłumacz google nie zacznie myśleć za Was

Autorze, zrób jak pisałem i daj znac na pw, postaram się pomóc.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...