Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

01.12.2014 delete wave 18k acc

lukeboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie ominęło a boce na BBocie :D ale w sumie nie bociłem często. Kumpel dostał delete 110ms+ a używał 24h windbota :D

graphic.png

Opublikowano

Co do wykrywalności mogę śmiało stwierdzić, że wszystkie popularne PŁATNE boty, takie jak xenobot, redbot, windbot, bbot mają bardzo zbliżoną do siebie wykrywalność i różnią się tylko różnymi funkcjami, np. windbot ma opcje przechodzenia przez graczy.

Co do bana, to nic nie wyłapałem - xenobot i windbot.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

to myślicie, że można się pokusić o bocenie na main acc? :D

Ja tam bym bocił na twoim miejscu tylko noob chary by mieć jakąś tam kasę do grania sobie spokojnie na mainie ;p.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ja używam RBP, swojego bota i próbuję ogarnąć xeno[spammera], Na main charach używam własnego bota, na reszcie RBP/Xeno i też zero bana [wszystkie postacie dojeżdżam do 20h staminki]

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Uff, mnie też o dziwo ominęło. A niezłe pg'ie miałem na windbocie.

Hehe no to miałeś szczęście :D właśnie kumple robił pg ostro wbijał lvl i poleciał :D teraz zrobił ek i z 40 kont i hellgate task napierdziela codziennie, dobra kasa z tego jest :D

graphic.png

Opublikowano

Pochwale się używam na około 15 + noob charach tibia auto , a na 3 głównych kontach 150+ 200+ i 210 + lvl Xenobota (wczesniej troche ibota)

I rezultaty są takie na tym Wave nie dostałem ŻADNEGO DELETE a co lepsze ? wczesniej na innych wave dostałem tylko bana na 160 palka głownego na którym używałem xenobota i to przez niecałe dwa dni (bez przerwy) 

xmMfHrm.png
Opublikowano

mnie za to zdegradowali z tibii do końca ;P

za pierwszym razem pięć kont na raz na morcie, najzabawniejsze jest to, ze kupiłem specjalnie na jedno paca i trzymałem tam cały swój dorobek ;P (nie logowałem na to konto na bocie nigdy), jak mnie już zgasili na morcie to postanowiłem pobocic trochę gp na quilii - z 10 acc tam miałem i dzień później wszystkie naraz delete xD + acc na którym wszystko trzymałem.Kiedyś nie deletowali po ip ale teraz jak widać zmienili lekko zasady ;P

aha i xenobota uzywalem płatnego

Opublikowano

mnie za to zdegradowali z tibii do końca ;P

za pierwszym razem pięć kont na raz na morcie, najzabawniejsze jest to, ze kupiłem specjalnie na jedno paca i trzymałem tam cały swój dorobek ;P (nie logowałem na to konto na bocie nigdy), jak mnie już zgasili na morcie to postanowiłem pobocic trochę gp na quilii - z 10 acc tam miałem i dzień później wszystkie naraz delete xD + acc na którym wszystko trzymałem.Kiedyś nie deletowali po ip ale teraz jak widać zmienili lekko zasady ;P

aha i xenobota uzywalem płatnego

Zapewne mc lub jakaś niedozwolona modyfikacja klienta.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...