Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8 urodziny darkorbit - luźne przemyślenia.

lordmicro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) Dzisiaj są 8 urodziny DarkOrbit! Taaa... Jako iż w darkorbit grałem praktycznie od samego początku, zaczynając kilka miesięcy po wypuszczeniu.. Chciałem otworzyć luźny temat do pogogadania odnośnie całej sytuacji, która obecnie ma miejsce. Pamiętam czym była dla mnie ta gra i defacto spędziłem z nią około 5/6 lat.  Bigpoint ją strasznie zniszczył, a przecież stary klient był idealny.. 

Obecnie logując się na moje ostatnie pozostałe konto, Starą full elite na skandynawi, widze pustki, nikt tam praktycznie nie gra. Mapy są opustoszałe, a online jest może 50 osób.. Gorzej niż na opuszczonych serwerach metina haha :) Nie wiem niestety jak wygląda sytuacja na innych serwerach. 

Pamiętam czasy, gdy na polskim forum darkorbit pojawił się pierwszy filmik kręcony telefonem z 'ALPHA Darkorbit new client' kręcony przez administratora, który testował aplhe, gdzie drony strzelały. Nie wiem czy ktoś pamięta ten filmik, ale on na zawsze pozostał mi w pamięci. Eventy typu 333 dzień darkorbit albo 666 dzień darkorbit, darmowe wrota, 0 botów, a jeśli już to "clickery" które miała garstka nielicznych osób zagłębiona w wiedzę z zagranicznych serwisów, lub własne doświadczenia. 

Darkorbit to dobra gra. Naprawdę cholernie dobra gra, najlepsza przeglądarkowa, nie ma sobie równych. Lecz pieniądze za dużo w niej znaczą. Wróć. Człowiek bez pieniędzy nic w niej nie znaczy. Godziny na kryśkach, aukcje.. Co z tego skoro większość jest za cholerne uridium? :)

Obecnie czekam na projekt, którego rozwój można obserwować na EPVP. Może on nie będzie nastawiony na pieniądze.. 

Uridium Wars:TRI Project 

zLdMhYx.pngKDkmbr7.pngnytb67.jpgcln4lz.jpg

Opublikowano

jezeli brakuje Ci ludzi odwiedz ge1 albo chociazby pl1. Czy stary klient byl najlepszy to nie wiem.. mam do niego jedynie sentyment. stary klient.. lagi, bledy, boty.. dlaczego tyle ludzi gralo? po prostu latwiej bylo zrobic dobre konto.. co do pvp to jest o wiele lepsze i bardziej dynamiczne. grafika zrobila dobry krok do przodu po zmianie nowego klienta.. po za tym na nowym kliencie tez bylo duzo graczy.. ale polowa graczy zostala zbanowana z boty.. bez pieniedzy da sie osiagnac wiele w tej grze.. wystarczy byc sprytnym..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...