Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoll

VRUbel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi kappe zaliczyło a złożyłem przed chwilą kappe i zrobiłem wrotka easy xD jeszcze tylko został mi skoll w hard..

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Wczoraj zacząłem robić ostatnią fale w hard. Jak skoll miał żyletę to wypuścił te małe gówna, zlagowało mnie i pękłem :/ I teraz wszystko od nowa. Napisałem do supportu że mają mi oddać to co wydałem we wrotach bo nie mam zamiaru tracić ammo i uri za darmo. A i przez te lagi za naprawę peta płaciłem podwójnie (700 uri)

Opublikowano

Pewnie już znacie ten sposób lub już przeszliście, ale możliwe że komuś się przyda:

Bije się skolla 5-10 sekund i ucieka, on się wtedy zatrzymuje. Czekamy aż znowu się ruszy i ponownie bijemy. W ten sposób udało mi się zmniejszyć ilość małych. Wypuścił jedynie raz. Najlepiej używać do tego ćmy. Biłem go około 90 minut. Nie należy zapominać o odsuwaniu się od niego nawet gdy jest na żylecie bo wtedy też wypuszcza ice ;)

Opublikowano

Ja go cały czas kręciłem w hard :D wypuszczał do pewnego momentu małe potem przestał i na ćmie go kręciłem aż pad.

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

No cóż, za łatwe i trudne nie dostałem części do kronosa. A skolla bilem tylko z kamikadze, w rogu jak był to troche z białki i zajeło mi to ok. pół godziny.:)

Opublikowano

Pod koniec wrót nie pisało "Otrzymałeś część wrót Kronos" ?

Powinno, albo że masz już powiedzmy wszystkie części w kronosie alfy i za wrota urodzinowe zaliczyło ci pod kolejną alfę i dlatego może nie dostałeś. Jeśli masz już sporo części do kronosa to możliwe że wypadła ci ta sama część.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...