Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 54 vs BLASKI

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak dobrze wiecie niedługo będzie drop szkat blasku księżyca. Jeżeli czas pozwoli chciałbym troszkę zarobić. Na początku myślałem o v2 ale przecież każdy z większych lvl poobstawia swoje spoty już pewnie pare godzin przed dropem więc za dużych szans na dropiene w v2 nie będzie. Ostatnio musiałem  zbijać rangę po kamolach, zbijałem w świątyni, tam gdzie respi się ten boss. Spot wydaje się w mierę duży. Co myślicie na temat dropienia tam szkat blasku ?

Opublikowano

Trudny loch małp, co prawda dropiłem tam jakis rok temu ostatni raz ale mysle ze sie nic nie zmieniło, jedyny problem to taki że pewnie bedzie obstawiane kazde ch wiec jesli loch sie nie sprawdzi to sprobuj v2 albo ost platformaw świątyni na "Deskach".

Opublikowano

Trudny Loch malp komnata lorda ja tam dropie zawsze okolo tysiaca jak siedze bog wie ile ;p
Jezeli to jest drop to lepiej miej tez tam glowna postac bo beda chcieli cie wybic ze spota

Opublikowano

W v3 któryś spot na 100% będzie wolny więc nie ma sensu nigdzie indziej się męczyć.;d

Opublikowano

W Trudnym lochu małp nie wiem czy podropisz sobie, polecam w Świątyni bicie Żab i Straszydeł ( wypadało by mieć dobre skile i najlepiej jakiegoś buffa)

Opublikowano

W v3 któryś spot na 100% będzie wolny więc nie ma sensu nigdzie indziej się męczyć.;d

Nie zapomnij, że to tylko 54 lvl i nie koniecznie musi dać radę więc następnym razem doradzaj z głową. Loch małp byłby najlepszą opcją, ale wiadomo jak to jest ktoś Cię ze spota zaraz "pogoni" lub będzie utrudniał drop, v2 ? też dobra opcja, ale męcząca pójdzie Ci sporo potek do tego przepustki nie wiemy jakie masz eQ, v2 potrzebne jest dość dobre. DT? odpada wybij to sobie z głowy, mam doświadczenie z 55 lvl i mogę Ci podpowiedzieć, że śmiało wbij do v1 nawet nie na dużego spota ostatnio co szkatułki dropiły wyciągnąłem tam ponad 640 gdzie nie musiałem się z nikim użerać, nie padałem co chwila, komnaty mniejsze więc mniej latania a drop na tym lvl'u jak najbardziej na wielki PLUS w zasadzie sam się zdziwiłem. 

Opublikowano

Aura P berek g1 + buf skile ok m10,może do tego czasu pomoc,błogo bedzie G. blaski dropią w 2 terminach. w pierwszym terminie pozostanę w świątyni,jeżeli mnie to zadowoli to w drugim terminie tez światynia,jeżeli nie to v2/3 .
Dzięki 

Opublikowano

Najlepiej na tym lvl to dropic w v1 na szponach/czerwonych pająkach, ja na tym samym lvl z rękawica z lasu to w 4 godziny dropiłem po około 400 szkat, polecam, tylko dużo noobków zawsze wbija

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...