Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zbonować eq?

zapraszam1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gram na Negrosie 31 lv mental

I mam do was pytanie

Jak zbonowac eq zebym dal rade na full spocie czarnych orkow ? (Nie wiem czy do konca eventu dam rade zbonowac cale , dlatego podajcie mi co najwazniejsze mam zbonowac)

Na te chwile moje eq wyglada nastepujaco

-rib +6 15sr potwor +3 smierci +3

-Tygrysia +6 2kpz

-Zelak +6

-Bojowa tarcza +8

-Zloty naszyjnik +6 4b do mixu

-Zlote buty +0 1k pz( narazie nie moge ubrac) (Tutaj tez jest pytanie czy zostawic te , czy bonowac kozaki )

Piszcie smialo swoje propozycje ,za kazda dostaniecie like :D

Co zmienic , co bonowac itd..

Pozdrawiam

graphic.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że po prostu wystarczy podciągnąć trochę defa i hp.

Jakieś 20-30 na orki powinno spokojnie starczyć (1b) pod warunkiem, że riba ulepszysz do +9.

Bardziej ekonomicznie, nie sądzisz, że szkoda dodań i zmianek na takie eq? W ogóle na eq 30/40lvl.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Nie jest mi szkoda zmianek i dodan poniewaz wiem ze troche zostane na lvl 40-50 i bede dropil ku wbijal skille do g 1 minimum ,a zanim to zrobie minie rok czasu i znowu bedzie event :D

I nie chce zeby bylo tak ze padam lub cos w tym stylu ^^

Dzieki za odpowiedz :)

graphic.png

Opublikowano

Drop sobie teraz postaciami 1lvl zmianki to wymixujesz złoty naszyjnik. Przy okazji pewno jakieś kamyki/ bodzie to wkujesz riba, bo przede wszystkim przyda się dobre dmg. Zrób bojowca. 

Podsumowując skup się teraz na zarabianiu, by zrobić riba do +9, zmixować naszyjnik i zrobić bojowca. Jak te rzeczy zrobisz to sam będziesz wiedział co zmienić, bo do zmiany wtedy nie będzie dużo.

A co do śr. riba to podexpianie postaci do 20lvl-i i używanie zmianek ze skrzynek ucznia.

Opublikowano

Dobij 35 lvl zrób boja, tygra/śmierta +9, ebo+9, rib śr +25 i dasz radę ;) No i jakaś tam tarcza, hełm.

//

Opublikowano

Sprzedaj bodzie i kup gotowego+9 do mixu.

Na 20lv dostajesz z skrzyni ucznia 3 zmianki a wbić 20 to moment.

@AdamS12

na 20 się dostaje.

Opublikowano

@Up: Na 30 sie zmianki dostaje ;) 

Proponowałbym zaoszczędzenie tych zmianek, naprawdę. Tobie zbonowane eq +6 nic dobrego nie przyniesie, a jak zbonujesz ebo+9, czy nawet srebrna i wpadną Ci ładne bony, to kupisz sobie ładne eq z którym będziesz mógł dropić(proponowałbym 52 lvl, wtedy 3xM, eq do dropienia kupisz za zarobiony hajs, a na ku jeszcze zostanie ) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Najpierw dociagnij riba do +9, zrob bufka byle jakiego i najlepiej kup cos z 20 na orki , bo szkoda jest tych zmianek i dodan na taki lvl marnowac.

Opublikowano

@Up: Na 30 sie zmianki dostaje ;)

Proponowałbym zaoszczędzenie tych zmianek, naprawdę. Tobie zbonowane eq +6 nic dobrego nie przyniesie, a jak zbonujesz ebo+9, czy nawet srebrna i wpadną Ci ładne bony, to kupisz sobie ładne eq z którym będziesz mógł dropić(proponowałbym 52 lvl, wtedy 3xM, eq do dropienia kupisz za zarobiony hajs, a na ku jeszcze zostanie )

Mylisz sie na 30lv dostaje sie bodzie. Zmianki wraz z dodaniami dostaje sie w skrzyni ucznia na 20lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...