Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na niskim poziomie na Metin2.pl

PanGałganek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik średni , mogłeś dopisać o łowieniu ryb :D

Według mnie łowienie nie jest opłacalne (samemu :) ) a za FishBot'a teraz bardzo czesto bany lecą 

Opublikowano

Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale kiedyś chodziło się na tereny ziemi gildyjnych i dropiło się broń na 30lvl.

no niby tak, ale prawdę mówiąc teraz generalnie słabo stoi handel na większości serwerów, od czasu do czasu zerkam co się dzieje i jak widzę 5-6 sklepów na krzyż to wszystko :D może mijam się z całą resztą ^^ sama zakończyłam przygodę z globalem bo stało się to to zbyt opresyjne w stosunku do gracza w stylu my wam nic wy nam wszystko ;) poza tym atmosfera pomiędzy graczami też niezbyt zdrowa, jeden by drugiemu gardło przegryzł gdyby nie ten komputer po drodze ^^ poradnik sam w sobie nie jest zły, obecnie jednak zarobek szybki to już chyba tylko PD, pelerynki, pasy i eventy a z tych ostatnich nie każdy początkujący będzie miał prawo skorzystać jak już nie raz GF pokazało ;)

97993054676936328872.jpg

Opublikowano

no niby tak, ale prawdę mówiąc teraz generalnie słabo stoi handel na większości serwerów, od czasu do czasu zerkam co się dzieje i jak widzę 5-6 sklepów na krzyż to wszystko :D może mijam się z całą resztą ^^ sama zakończyłam przygodę z globalem bo stało się to to zbyt opresyjne w stosunku do gracza w stylu my wam nic wy nam wszystko ;) poza tym atmosfera pomiędzy graczami też niezbyt zdrowa, jeden by drugiemu gardło przegryzł gdyby nie ten komputer po drodze ^^ poradnik sam w sobie nie jest zły, obecnie jednak zarobek szybki to już chyba tylko PD, pelerynki, pasy i eventy a z tych ostatnich nie każdy początkujący będzie miał prawo skorzystać jak już nie raz GF pokazało ;)

To polecam wejść na główne CH, w Jinno zawsze masz pełno sklepów

Opublikowano

Całkiem fajny tutorial. Popraw drop z bestów: nie lecą z nich koziki, tylko jelonki. Możesz dodać o zarobku w m2 na 35 lvlu, bo wbicie 35 i zrobienie boja nie zajmuje dużo, a zarobek bardzo fajny.

Opublikowano

Całkiem fajny tutorial. Popraw drop z bestów: nie lecą z nich koziki, tylko jelonki. Możesz dodać o zarobku w m2 na 35 lvlu, bo wbicie 35 i zrobienie boja nie zajmuje dużo, a zarobek bardzo fajny.

@KnysioPysio

Takie poradniki na 35 lvl już są, ja tylko napisałem dla tych co zaczynają.

~ Poprawione

Opublikowano

Wszystko fajnie ale mogłeś darować sobie ten zarobek z eventem świątecznym on nie trwa wiecznie więc do zarobków jako takich bym go nie zaliczył dla nowych graczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...