Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2.000zł Komputer do gier

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema potrzebuje pomóc złożyć komputer do grania dla pewnej osoby za 2000zł. Wchodzą tu w grę takie gry jak League of Legends/Fifa/GTA.

Zależy mi by komputer dla tej osoby miał przynajmniej 4 rdzeniowy procesor (może być AMD) i jakąś wydajną i tanią kartę graf. (myślałem by mu zaproponować GTX 650 Ti albo Ti Boosta).

Do tego płyta główna (myślę, że procek pod socket AM3+ mu wystarczy, ale wybierzcie wy) i już maksymalnie oszczędzając jakiś ram, zasilacz i oczywiście chłodzenie.

Wiem, że jest to trudne złożyć za 2 koła komp do gier, no ale mam nadzieję, że mi pomożecie.

Opublikowano

Nie no komputer ma mu starczyć (ja tylko daje podzespoły dla tej osoby, sam niczego nie kupuję ;P) na takie dość mało wymagające gry, nie biorą pod uwagę GTA, ale wolę złożyć coś uniwersalnego gdyby mu się zachciało grać jakieś battlefieldy. Dodam, że ten osobnik tzn. kuzyn znajomej ma chyba z 11 lat, więc taki komputer jak podałeś Nitex powinien mu spokojnie wystarczyć na kilka latek użytkowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...