Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

adam123456712

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam własnie zakupiłem myszke Zowie fk i mam do was pytania jak zmienic hz w tej o to myszce oraz poradzccie mi co do tego na jakim dpi grac 400 czy 800 i na jakim sensitivity zeby jaknajlepiej sie grało ustawiałem sobie juz 400 dpi i sens cos okolo 2.0 ale myszka chodzilo za wolno mysle ze to sprawa hz pomozcie ;p 

Opublikowano

Zależy od ekranu duży ekran daj se 800, mniejszy ekran 400.

Ale to też zależy od twojego stylu grania .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ustaw sobie 450 dpi, następnie ustaw w grze sensitivity tak, abyś mógł obrócić się w grze o 180-210 stopni przeciągając myszką od środka do krawędzi podkładki.

Hz ustaw po prostu 500, czasem ludzie ustawiają 1000, ale to ma większe znaczenie tylko przy słabej jakości sensorach.

ja używam 500 Hz, 400 dpi i sens 2.2, 6/10 w systemie. jest naprawdę okej, kwestia gustu. ale tak jak up powiedział, to zależy również od rozdzielczości na jakiej grasz. musisz sobie sam all dostosować do swoich potrzeb.

Hz w zowie Fk ustawia się bocznymi przyciskami. (oczywiście jeśli masz zowie fk'14)

Hold front-left side button:- 1000 Hz
Hold back-left side button:- 500 Hz
Hold back-left & front-left side button:- 125 Hz
Opublikowano

ale wystarczy poprostu naciskac a jak naciskam to ja nie wiem jak mam ustawione te hz więc gdzie to sprawdzic ? ;p i jezeli chodzi o dpi to chyba 1600 wlasnie z sensem 1.7 /1.8 mi sie dobrze gra a z 800 to troche za wolno 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...