Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 - Poszukuje Moderatorów/Tutorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na administracje serwera i oczywiście zajebis.te  prace graficzne 

Co do Cannzas to nie miałem z nim żadnych problemów uczciwa osoba polecam . 

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na administracje serwera i oczywiście zajebis.te  prace graficzne 

Co do Cannzas to nie miałem z nim żadnych problemów uczciwa osoba polecam . 

Dziękuję.

Polecam serdecznie serwer ze względu na nietypową grafikę i chęć wprowadzenia starego dobrego klimatu metina.

Dziękujemy. Grafika jest na wysokim poziomie ;)

Pragnę jeszcze dodać, że po przyjęciu podania odbędzie się przesłuchanie na TS3.

Opublikowano

Oczywiście polecam ze względu na Team.

Znam Dominika i kojarzę resztę.

Mam nadzieję że wystartujecie bez problemu.

Chodzi tu o bugi bo o ataki na maszyny kreta nie ma się co martwić :D

Opublikowano

No przecież ja pierdoły gadam to nie ja  okradłem połowę świata Metin2 :D Zgadza się, ponieważ ci w końcu zapłacił :) ? Miałeś koleś po 500 łapek w dół pod każdym filmikiem. Co do ts3 nie chwaliłeś się jakie grube pieniądze zarobiłeś? + nie słyszysz? do Ciebie (napisałem z dużej chodź nie powinienem) nie mam żadnej kultury. Pokazałem kulturę na GG? Słuchaj za chwilę się skończy i pokażę ssy mojego GG i rozmowy gdzie wykazałeś się jak ty to nazywasz swoją "kulturą osobistą" oczywiście ty i nauka.. ehmm nie będę tego komentował. Ponosi cię? Ciebie zawsze ponosi tyle ile ty nakradłeś to nawet Fubu się przy tobie chowa bo okradasz nawet swoich (Dopóki nie mają jego adresu) Pochwal się jak sheezy wpadł do ciebie, gdzie wtedy byłeś? :3 I to nie są sprawy osobiste po prostu ostrzegam inne osoby, któe mogły by być pokrzywdzone przez tego małolata. Na ts3? Haha żeby drugie dziecko twój wielki "technik" zaczął mnie cisnąć za stressera za 5 Euro? Dawaj jeszcze Teodorka. Jeszcze raz nie polecam współpracy :3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

No przecież ja pierdoły gadam to nie ja  okradłem połowę świata Metin2 :D Zgadza się, ponieważ ci w końcu zapłacił :) ? Miałeś koleś po 500 łapek w dół pod każdym filmikiem. Co do ts3 nie chwaliłeś się jakie grube pieniądze zarobiłeś? + nie słyszysz? do Ciebie (napisałem z dużej chodź nie powinienem) nie mam żadnej kultury. Pokazałem kulturę na GG? Słuchaj za chwilę się skończy i pokażę ssy mojego GG i rozmowy gdzie wykazałeś się jak ty to nazywasz swoją "kulturą osobistą" oczywiście ty i nauka.. ehmm nie będę tego komentował. Ponosi cię? Ciebie zawsze ponosi tyle ile ty nakradłeś to nawet Fubu się przy tobie chowa bo okradasz nawet swoich (Dopóki nie mają jego adresu) Pochwal się jak sheezy wpadł do ciebie, gdzie wtedy byłeś? :3 I to nie są sprawy osobiste po prostu ostrzegam inne osoby, któe mogły by być pokrzywdzone przez tego małolata. Na ts3? Haha żeby drugie dziecko twój wielki "technik" zaczął mnie cisnąć za stressera za 5 Euro? Dawaj jeszcze Teodorka. Jeszcze raz nie polecam współpracy :3

500łapek w dół ? Cieszyłbym się gdybym miał takową oglądalność ;) Max było 45-50. Odezwał się wielki technik TS3 za 2grosze ;) Przykre ? Ogółem to od jakiś już hmm 5 postów próbujesz zabłysnąć jaki to ja nie jetem, lecz Ci to nie wychodzi ? :) Coś jeszcze ? Pokazuj rozmowy, które były 4miechy temu. Nie ma sprawy, jak ja lubię jak ktoś coś wypomina ;) Fajnie się z tego śmieje na ts3. Trivor bonzo, Trivor Hacker .. :D Dobra widzimy się na starcie ;) Szczałka.

Opublikowano

Ale macie wszyscy spinę :D Ravia wystartowała choć patrzcie jaką ma stronę, a tym bardziej serwer :D Tu liczy się tylko i wyłącznie reklama ;) 

Zluzujcie, bo wam żyłki pękną :D 

Po co się tak nawzajem wszyscy oczerniacie? To i tak nic nie da, bo serwer powstanie i może na nim grać kto chce, a jak ktoś nie chce to nie gra. 

Nie chcesz nie graj i nie oglądaj serwera, bo możesz dostać jeszcze jakichś apopleksji :D 

LUZ! :D

Opublikowano

Imię : Oskar
Czy posiadasz TS3 :Tak
Czy posiadałeś już gdzieś rangę Moderator(wymień) : Moderator'a nie :D , ale Tutk'a tak:)
Ilość wolnego czasu : 6-7 h w tygodniu do 10h w weekendy ;)
Kilka słów o sobie(min. 12zdań) : Jestem Oskar rocznikiem mam 16 lat;) jestem z Dolnego Sląska , interesuję się sportem (najbardziej piłka nożna),siłownią,wojskowość , gdy dorosnę chciałbym zostać zawodowym żołnierzem:). Interesuję się dziewczynami , lubię jeść xD (ale nie gruby nie jestem :D ) .Jak widać powyżej mam na + ortografię ;) ,a także z przyzwyczajenia te "ś" , "ę" itd; ) Jestem miły i mam kulturę :D a przede wszystkim staram się pomagać wszystkim , którzy mnie o to poproszą. Myślę że nadaje się na tutka :) , i gdybym go zdobył to nikt nie będzie pokrzywdzony jedynie uśmiechnięty
Kontakt : gg : 50453801

Opublikowano

Imię : Oskar

Czy posiadasz TS3 :Tak

Czy posiadałeś już gdzieś rangę Moderator(wymień) : Moderator'a nie :D , ale Tutk'a tak:)

Ilość wolnego czasu : 6-7 h w tygodniu do 10h w weekendy ;)

Kilka słów o sobie(min. 12zdań) : Jestem Oskar rocznikiem mam 16 lat;) jestem z Dolnego Sląska , interesuję się sportem (najbardziej piłka nożna),siłownią,wojskowość , gdy dorosnę chciałbym zostać zawodowym żołnierzem:). Interesuję się dziewczynami , lubię jeść xD (ale nie gruby nie jestem :D ) .Jak widać powyżej mam na + ortografię ;) ,a także z przyzwyczajenia te "ś" , "ę" itd; ) Jestem miły i mam kulturę :D a przede wszystkim staram się pomagać wszystkim , którzy mnie o to poproszą. Myślę że nadaje się na tutka :) , i gdybym go zdobył to nikt nie będzie pokrzywdzony jedynie uśmiechnięty

Kontakt : gg : 50453801

Wszelkie podania wysyłamy tylko i wyłącznie na emile podany w temacie.

Jak najbardziej polecam.

Dziękuję

Ale macie wszyscy spinę :D Ravia wystartowała choć patrzcie jaką ma stronę, a tym bardziej serwer :D Tu liczy się tylko i wyłącznie reklama ;)

Zluzujcie, bo wam żyłki pękną :D

Po co się tak nawzajem wszyscy oczerniacie? To i tak nic nie da, bo serwer powstanie i może na nim grać kto chce, a jak ktoś nie chce to nie gra. 

Nie chcesz nie graj i nie oglądaj serwera, bo możesz dostać jeszcze jakichś apopleksji :D

LUZ! :D

Racja

Opublikowano

polecam ze względu na dawną znajomość,

Abrozjak dosyć sympatyczny dupoliz, bez obrazy oczywiście  ;)

Opublikowano

polecam ze względu na dawną znajomość,

Abrozjak dosyć sympatyczny dupoliz, bez obrazy oczywiście  ;)

Dziękuję za opinię.

Już trochę zgłoszeń jest na e-mile. Na wszystkie odpiszę.

Zapraszam do składania podań !

Opublikowano

Polecam Cannzasa zna się na rzeczy, dobrze się idzie z nim dogadać. ;)

Pozdro Luzer

Dziękuję serdecznie za opinię. Zachęcam do składania podań. Jutro zostaną napisane odpowiedzi co do rozmowy rekrutacyjnej na TS3. Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...