Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 - Poszukuje Moderatorów/Tutorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam !

Serwer MonteraMT2.PL poszukuję moderatorów na forum oraz tutorów na serwer.

Wymagamy :

- minimum 16lat,

- pomoc użytkownikom,

- znajomość silnika IPB (w przypadku moderatora)

- wolny czas,

- sprawny mikrofon oraz TS3

Oferujemy :

- Rangę Moderator/Tutora na forum,ts3 (po dłuższej współpracy przedrostek [MF]/[TUT] w grze),

- pracę w doświadczonym teamie,

- profesjonalizm,

- Dobry kontakt,

- Wynagrodzenie w postaci comiesięcznej symbolicznej ilości SM na serwerze

Wzór MODERATOR :

Imię :
Czy posiadasz TS3 :
Czy posiadałeś już gdzieś rangę Moderator(wymień) :
Ilość wolnego czasu :
Kilka słów o sobie(min. 12zdań) :
Kontakt :

Wzór TUTOR :

Imię :
Czy posiadałeś już gdzieś rangę Moderator(wymień) :
Ilość wolnego czasu :
Kilka słów o sobie(min. 12zdań) :
Kontakt :

Coś o serwerze :

Hard. Max 99lv. Prace nad plikami trwają od początku listopada(ukończone 99%).

Planowany start koniec grudnia/początek stycznia.

Jak z reklamą?: reklama metin2list, metin2mod, youtuberzy(planuje zainwestować)

Podania proszę wysyłać tylko i wyłącznie na e-mile : [email protected]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Canzas sieroto... :D Do teamu na takie stanowiska radze brać zaufane osoby... bo ja się przekonałem jak sie konczy takie wybieranie moderatorów z aplikacji, szczegolnie na forum.. ale polecam, mimo, że czasem potrafi powiedzieć, coś czego nie powinien  :rolleyes: 

Opublikowano

Ambrozjak to nie Cannzas przypadkiem?

Jeżeli teraz nie zlejesz serwera jak tamtego na plikach RoMT2 to może coś wyjdzie.

Serwer robiony na Source? Czy standardowo Game?

Na razie polecam.  ;)

29758412913943508170.png

Opublikowano

Canzas sieroto... :D Do teamu na takie stanowiska radze brać zaufane osoby... bo ja się przekonałem jak sie konczy takie wybieranie moderatorów z aplikacji, szczegolnie na forum.. ale polecam, mimo, że czasem potrafi powiedzieć, coś czego nie powinien  :rolleyes:

Mam jedną zaufaną osobę, lecz ona będzie grała ważniejszą rolę na forum. Tak wiem, że można się przejechać na takich osobach. Oczywiście przejdą wstępne rozmowy i ciągle będą obserwowane.

Ambrozjak to nie Cannzas przypadkiem?

Jeżeli teraz nie zlejesz serwera jak tamtego na plikach RoMT2 to może coś wyjdzie.

Serwer robiony na Source? Czy standardowo Game?

Na razie polecam.  ;)

Tak wiem, że serwer ArkaniaMT2 nie był szczytem popisu. Taka sytuacja jak tam się nie powtórzy co obiecuję. Standardowo Game.

Opublikowano

Hahhahaha cannzasik jak tam dalej chowasz się za tatusiem, czy już nie? Koleś spaliłeś się z każdym swoim serwerem... nie polecam składać żadnych podań pewnie nawet za reklamę nie zapłaci jak zawsze, jeśli nawet zrobi tą reklamę serwer i tak będzie off. Czemu? Bo to Cannzas zbierze żniwa i do sklepu kupić sobie CKM-y i lizaki i tak na koniec pozdrawiam nowego twórcę API (sam napisał) co nie CannzasxHakier? Nie polecam tego pana koniec kropka powody wymieniłem ;) I żeby nie było nie interesują mnie teraz jego koledzy, którzy mają takie samo IQ i doświadczenie.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Czyli reasumując poszukujemy osoby która będzie jednocześnie graczem naszego serwera oraz osobą odpowiedzialną za czystość na forum. 

Osoba ta dostanie odpowiednie przywileje, możliwość wchodzenia na specjalne kanały na TeamSpeaku, zostanie odznaczona w grze w pasku górnym po kliknięciu na postać jako moderator bądź Tutor w nowym interface. 

Ponadto osoba ta otrzyma smocze monety dzięki którym nie będzie musiał, bądź w pewnym stopniu zaoszczędzi na Item Shopie. 

Jeżeli osoba będzie solidnie wykonywała pracę nie utrudniamy promocji na wyższe stanowisko po pewnym okresie. 

Harnaś będziemy bacznie obserwowali osoby, które dołączą z zewnątrz do naszego teamu ! Nie pozwolimy na sytuacje w której moderator sobie kpi i uniemożliwia działalność forum. Chcemy dać szansę innym, bo wiem że są osoby które mają duże ambicje w grze, a nie mają zbyt wiele pieniędzy na Item Shop, jednocześnie informuję że te ,,dary" nie będą tak wysokie, aby nie pokrzywdzić innych graczy.

Hahhahaha cannzasik jak tam dalej chowasz się za tatusiem, czy już nie? Koleś spaliłeś się z każdym swoim serwerem... nie polecam składać żadnych podań pewnie nawet za reklamę nie zapłaci jak zawsze, jeśli nawet zrobi tą reklamę serwer i tak będzie off. Czemu? Bo to Cannzas zbierze żniwa i do sklepu kupić sobie CKM-y i lizaki i tak na koniec pozdrawiam nowego twórcę API (sam napisał) co nie CannzasxHakier? Nie polecam tego pana koniec kropka powody wymieniłem ;) I żeby nie było nie interesują mnie teraz jego koledzy, którzy mają takie samo IQ i doświadczenie.

Administracja MonteraMt2.pl zobowiązuje się do stworzenia jak najlepszego serwera, jak i klimatu serwera. Reklama za niedługo zostanie powoli wdrażana. 

Możemy pochwalić się całkowitym nowym układem graficznym oraz nowym interfac'em, który wyróżnia się od konkurencji. 

Nie zamierzamy odpowiadać na zaczepki poszczególnych osób. Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie serwera zapraszam na PW! Chętnie udzielę odpowiedzi ;)

Opublikowano

Polecam serwer. Cannzas uczciwy człowiek, no przynajmniej ja z nim żadnych problemów nie miałem więc polecam:))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Żadnych pytań nie mam tylko tyle mam do powiedzenia, że ten serwer upadnie + cb jeszcze do tego wydyma ;) Jak prawie każdego, nie wspomniał o Sasorim hmm? Jak go wydymał na parę kafli hmm? Oh to wspaniała historia opowiem ci na kawie ... koleś patrz z kim wchodzisz w współpracę.... ;_;

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Żadnych pytań nie mam tylko tyle mam do powiedzenia, że ten serwer upadnie + cb jeszcze do tego wydyma ;) Jak prawie każdego, nie wspomniał o Sasorim hmm? Jak go wydymał na parę kafli hmm? Oh to wspaniała historia opowiem ci na kawie ... koleś patrz z kim wchodzisz w współpracę.... ;_;

Z mojej strony dołożę wszelkich starań, aby serwer się jednak pojawił w jak najlepszym stanie. Możemy ujawnić rąbka tajemnicy, iż jednym z naszym YouTuber'ów będzie mój oddany przyjaciel SeleX. Mamy również opracowaną strategię przyszłości serwera, aby nie stał się nudny i monotonny po wbiciu maksymalnego poziomu. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Sasoriego nie wykonywał swoich obowiązków tak jak powinien. Pozwolę sobie wrócić do twojego posta wyżej. Nie zapłaciłem za reklamę ? Jeżeli możesz wymień mi osoby, które nie otrzymały swojego wynagrodzenia bo za bardzo sobie nie przypominam owej sytuacji. Możesz uzasadnić swoją wypowiedź czemu miałbym wydymać osoby, które znam przez długi okres czasu i współpraca z nimi przebiega bezkonfliktowo ? Co do stabilności serwera, dołożyłem wszelkich starać aby serwer stał stabilnie. Wszystko zresztą okaże się na starcie. Jeżeli masz robić spam w owym temacie zapraszam na PW.

Polecam serwer. Cannzas uczciwy człowiek, no przynajmniej ja z nim żadnych problemów nie miałem więc polecam:))

Dziękuję :) Oczywiście nie zapomnę o Tobie w doborze Youtuberów

Pozdrawiam Cannzas.

Opublikowano

Wszystko fajnie na prawdę nic do ciebie nie mam, ale uwierz mi ta WSPÓŁPRACA NIE MA SZANS. Uwierz mi ten dzieciak ma 16 lat nie wie co to lojalność, koleś rozmawia z dziewczynami przez internet i boi się puknięcia w drzwi. Jeszcze masz czas by zrobić to z kimś innym serio wszystko fajnie, ale Cannzas to nie technik !!!! Arkania był to serwer Sasoriego on tam był technikiem i gdyby nie on ten serwer by nie istniał, bo Cannzas nawet prostych bugó nie umiał wyeliminować :) True story. Więcej się w ten temat nie mieszam rób jak chcesz. Hmm przykładowo Hotovsky, PTOROS? Dopiero gdy wybuchła drama i YT się zbuntowało zacząłeś im płacić ;)  Po co Priv? Niech każdy wie jaki jesteś mówiłem ci, że każdy twój serwer i każdy twój nick będzie zjechany tak? Dotrzymałem słowa ty nie ^^ Tym się różnimy. Nie wykonywał obowiązków beka haaha koleś.... nie zły jesteś po upadzie Arkani byłeś mu winien pare kafli z czego poszedłeś z kasą sam i zostawiłeś go bez suchej nitki :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Obiecuję że serwer nie padnie jak poprzednie, dotrzymamy słowa wraz z bolkiem.

Aktualnie pracujemy nad nim ile się da, czasami 24/7 więc proszę o zrozumiałość.

Serwer będzie standardowo na game 2089 fixowane.

W grze znajdziecie wiele udogodnień, które umilą Wam rozgrywkę na naszym serwerze.

Bez odbjoru

Opublikowano

Wszystko fajnie na prawdę nic do ciebie nie mam, ale uwierz mi ta WSPÓŁPRACA NIE MA SZANS. Uwierz mi ten dzieciak ma 16 lat nie wie co to lojalność, koleś rozmawia z dziewczynami przez internet i boi się puknięcia w drzwi. Jeszcze masz czas by zrobić to z kimś innym serio wszystko fajnie, ale Cannzas to nie technik !!!! Arkania był to serwer Sasoriego on tam był technikiem i gdyby nie on ten serwer by nie istniał, bo Cannzas nawet prostych bugó nie umiał wyeliminować :) True story. Więcej się w ten temat nie mieszam rób jak chcesz. Hmm przykładowo Hotovsky, PTOROS? Dopiero gdy wybuchła drama i YT się zbuntowało zacząłeś im płacić ;)  Po co Priv? Niech każdy wie jaki jesteś mówiłem ci, że każdy twój serwer i każdy twój nick będzie zjechany tak? Dotrzymałem słowa ty nie ^^ Tym się różnimy. Nie wykonywał obowiązków beka haaha koleś.... nie zły jesteś po upadzie Arkani byłeś mu winien pare kafli z czego poszedłeś z kasą sam i zostawiłeś go bez suchej nitki :)

Hotovski ? Ptoros ? może ich zapytaj ? Jakoś kontakt z nimi mam bardzo dobry. Zastanów się 5 razy co piszesz, bo nie zabłyśniesz w tym temacie. Co do Sasoriego nasza współpraca została zakończona, nie ustabilizował plików tak jak powinien i serwer został zamknięty z przyczyn naturalnych. Oczywiście nie mam mu tego za złe. Z nim również żyję w zgodzie i życzę mu powodzenia z jego serwerem. Każdy mój nick ? :) Kotku ja nie ukrywam jakie nicki miałem i z jakich korzystam EltseN/Bugniety/Cannzas/Developer Airs coś jeszcze ? Co do twojej osoby, pierw naucz się robić dobrze TS3. Zostałeś wyrzucony i się mścisz ? Counter poprawiał po Tobie całego TS'a. Oczywiście bardzo lubię poziom kultury twojej osoby. Próbujesz zabłysnąć i pogrążyć serwer. Niestety Ci się to nie uda. Nie nadajesz się do tego i się nie nadawałeś.

Każdy twój dalszy post nie na temat będzie zgłaszany. Jeżeli masz zamiar się kłócić jak najbardziej zapraszam na PW.

@Edit

Wypominasz mi serwer, który stał na początku wakacji i utrzymał się ledwo 2 miesiące? Pliki już dawno są na MPC <3  Przyznam wtedy moje umiejętności były tak naprawdę zerowe. Teraz wszystko to co powinienem ogarniam. Oczywiście pracujemy w zgranym zespole. Także nie ma się co martwić.

Opublikowano

Cannzas nie jest sam w zespole. Każdy z nas trzyma pieczę nad serwerem i raczej nawet gdyby istniałaby możliwość, iż jeden z administratorów będzie miał w planie zrobić coś na niekorzyść serwera inni wyeliminują konfidenta z zespołu i serwer będzie dalej istniał, choć to nie jest możliwe. 

Tak jak mówiłem dołożymy wszelkich starań, aby serwer ruszył pełną parą!

Opublikowano

Niestety nie polecam ze względu na Cannzasa znany dziś pod nickiem Ambrozjak.

Powodem tego jest oszustwo jakiego się dokonał wobec członka mojego zespołu.

Reszty nie znam, ale Bolek robi im dosyć dobrą grafikę.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ale Bolek czemu chcecie sobie go trzymać na głowie? Tak trzymasz się dobrze z nimi bo im zapłaciłeś, gdy prawie się popłakałeś jak otrzymałeś 1000 lików w dół i tyle komentarzy, że głowa staje dęba :) Jak na razie trzymam się tematu bo chodzi tutaj o serwer proszę pana jeśli tak można nazwać 16-latka. Sasori, żyjecie w zgodzie? Noo tak najlepiej okraść człowieka, który harował przy serwerze. Nie był stabilny? Wyłączyłeś go bo hajsów nie było. Znam caaałą tą historię więc nie gadaj. Jak serwer miał góra 30 graczy po prostu go offłeś nie przez błędy. Jeszcze się chwaliłeś na Teamspeaku ile ty pieniędzy zarobiłeś i że każdy może mieć ból dupy :) więc ja raczej się nie pogrążam + moja kultura? Koleś na ciebie jej nie będę nawet stosował, bo kulturę można mieć do osób które mają jakieś określone zasady moralne. Ty ich nie masz i nie jest m i przykro. On musiał po mnie naprawiać? :D Hihi bo pęknę ze śmiechu. Całą administracja się lałą z tego ts3 jak koleś z rangą Zarejestrowany nie mógł pisać ;) Weź idź się zakop najlepiej pod domem i tam zostań. Żeby nie było, że odchodzę od tematu to był mój ostatni post , jeśli ktoś wie kto to Cannzas to pewnie już teraz wyjdzie z tego tematu i po prostu nie będzie zwracać uwagi na tego klałna. Co do serwera był by o fajny serwer, lecz bej tej osoby. Z tą osobą przyszłości serwera nie widzę, pewnie jak większość osób z MPC i z świata Metin2.

Pozdrawiam (Tego cannzas nie czytaj to nie do ciebie)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ale Bolek czemu chcecie sobie go trzymać na głowie? Tak trzymasz się dobrze z nimi bo im zapłaciłeś, gdy prawie się popłakałeś jak otrzymałeś 1000 lików w dół i tyle komentarzy, że głowa staje dęba :) Jak na razie trzymam się tematu bo chodzi tutaj o serwer proszę pana jeśli tak można nazwać 16-latka. Sasori, żyjecie w zgodzie? Noo tak najlepiej okraść człowieka, który harował przy serwerze. Nie był stabilny? Wyłączyłeś go bo hajsów nie było. Znam caaałą tą historię więc nie gadaj. Jak serwer miał góra 30 graczy po prostu go offłeś nie przez błędy. Jeszcze się chwaliłeś na Teamspeaku ile ty pieniędzy zarobiłeś i że każdy może mieć ból dupy :) więc ja raczej się nie pogrążam + moja kultura? Koleś na ciebie jej nie będę nawet stosował, bo kulturę można mieć do osób które mają jakieś określone zasady moralne. Ty ich nie masz i nie jest m i przykro. On musiał po mnie naprawiać? :D Hihi bo pęknę ze śmiechu. Całą administracja się lałą z tego ts3 jak koleś z rangą Zarejestrowany nie mógł pisać ;) Weź idź się zakop najlepiej pod domem i tam zostań. Żeby nie było, że odchodzę od tematu to był mój ostatni post , jeśli ktoś wie kto to Cannzas to pewnie już teraz wyjdzie z tego tematu i po prostu nie będzie zwracać uwagi na tego klałna. Co do serwera był by o fajny serwer, lecz bej tej osoby. Z tą osobą przyszłości serwera nie widzę, pewnie jak większość osób z MPC i z świata Metin2.

Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ;) Nawet jeśli Cannzas coś przeskrobał (nic mi o tym nie wiadomo, ponieważ każda ze stron ma odmiennie zdania) to każdy zasługuje przecież na drugą szansę. Zapewniam z mojej strony że dam z siebie wszystko! ;)

Jak ja nie cierpię tego Metina... Tyle nienawiści wobec wszystkich jest... Każdy ze sobą się kłóci, jak on to nie jest majster i co on nie potrafi... 

Nigdy nie zrozumiem tej sytuacji, żeby tylko kogoś udupić :D I to nawzajem tak każdy... Nie to zazdrość, nie to dawne porachunki :D

Patrząc na wasz team widzę, że już nie mam szansy się dostać  :D

Dlaczego? Kto nie próbuje ten nie zyskuje! :D

Opublikowano

Nie przypominam sobie abym miał 1000łapek w górę. Będę czytał wszystko co dotyczy mojego teamu oraz serwera. Rozumiem, że dla Ciebie jestem sławną osobą tak tak ;) Twoja kultura wymaga wiele do życzenia, wnioskując po zachowaniu na GG bądź też na TS3. Podważasz umiejętności Countera ? Przykro mi to pisać jednak on umie tyle czego ty nie nauczysz się przez całe swoje życie. Może napisz na PW podam ci IP TS3 i zobaczysz jak Counter go wykonał skoro podważasz jego pracę wielki techniku za 2grosze. Chwaliłem się na TS3 ile kasy zarobiłem ? Pierwsze słyszę. Nikomu nie ujawniałem dokładnych zarobków serwera oprócz Sasoriego. Zresztą miał dostęp do logów. Oceniasz moją osobę po serwerze, którego pliki były tak naprawdę śmieszne? Serwer stał na początku wakacji więc kilka dobrych miesięcy temu... w ciągu tych kilku miesięcy nauczyłem się więcej niż ty przez całe swoje marne życie. Przykro mi ale czasami emocje ponoszą człowieka. Nie mogę patrzeć na te bzdury, które piszesz oraz przedstawiasz poziomem swojej  Inteligencji. Bardzo proszę opuścić ten temat i nie robić spamu z oszczerstwami w moją stronę oraz stronę serwera. Jak mówię chętnie porozmawiam na PW bo tutaj tylko nabijamy posty.

Co do serwera w reklamę zainwestujemy konkretniejszą kwotę. Pełną listę załogi Youtuberów zobaczycie w oficjalnej zapowiedzi, która ujawni się na MPC już niebawem....

Patrząc na wasz team widzę, że już nie mam szansy się dostać :D

Zachęcam do napisania podania. Damy odpowiedz w ciągu 24h czy dostaniesz się na rozmowę czy nie. Zapraszamy.

Jeżeli możesz napisz mi na PW o co chodzi z ową sprawą.

Oczywiście Krzysiek wykonuje jak najbardziej profesjonalną Grafikę i nasza współpraca miejmy nadzieję, będzie nawiązana na dłuższy okres czasowy. Taki grafik w teamie to skarb, nie minie go również duże wynagrodzenie za czas poświęcony serwerowi.

Opublikowano

Obiecuję że serwer nie padnie jak poprzednie, dotrzymamy słowa wraz z bolkiem.

Aktualnie pracujemy nad nim ile się da, czasami 24/7 więc proszę o zrozumiałość.

Serwer będzie standardowo na game 2089 fixowane.

W grze znajdziecie wiele udogodnień, które umilą Wam rozgrywkę na naszym serwerze.

Bez odbjoru

A to jeżeli ty robisz serwer to nie polecam, zbyt pewny siebie jesteś ostatnio i ciągle czekam aż kase za sf conordi oddasz.

ok, ustalone, nevermind.

Opublikowano

A to jeżeli ty robisz serwer to nie polecam, zbyt pewny siebie jesteś ostatnio i ciągle czekam aż kase za sf conordi oddasz.

Harnaś wyjaśnijcie sobie sprawę miedzy sobą. W to już nie będę ingerował. Oczywiście Dominik jest odpowiedzialną oraz sumienną osobą.

Opublikowano

Z mojej strony dołożę wszelkich starań, aby serwer się jednak pojawił w jak najlepszym stanie. Możemy ujawnić rąbka tajemnicy, iż jednym z naszym YouTuber'ów będzie mój oddany przyjaciel SeleX. Mamy również opracowaną strategię przyszłości serwera, aby nie stał się nudny i monotonny po wbiciu maksymalnego poziomu. 

SeleX największe gówno z działu LoL'a którego dawniej zaglądałem xD to widzę że będziecie mieć fajną reklamę hehe

Przecież sami w team macie złodzieja ... 

Czyli reasumując poszukujemy osoby która będzie jednocześnie graczem naszego serwera oraz osobą odpowiedzialną za czystość na forum. 

Osoba ta dostanie odpowiednie przywileje, możliwość wchodzenia na specjalne kanały na TeamSpeaku, zostanie odznaczona w grze w pasku górnym po kliknięciu na postać jako moderator bądź Tutor w nowym interface. 

Ponadto osoba ta otrzyma smocze monety dzięki którym nie będzie musiał, bądź w pewnym stopniu zaoszczędzi na Item Shopie. 

Jeżeli osoba będzie solidnie wykonywała pracę nie utrudniamy promocji na wyższe stanowisko po pewnym okresie. 

Harnaś będziemy bacznie obserwowali osoby, które dołączą z zewnątrz do naszego teamu ! Nie pozwolimy na sytuacje w której moderator sobie kpi i uniemożliwia działalność forum. Chcemy dać szansę innym, bo wiem że są osoby które mają duże ambicje w grze, a nie mają zbyt wiele pieniędzy na Item Shop, jednocześnie informuję że te ,,dary" nie będą tak wysokie, aby nie pokrzywdzić innych graczy.

Administracja MonteraMt2.pl zobowiązuje się do stworzenia jak najlepszego serwera, jak i klimatu serwera. Reklama za niedługo zostanie powoli wdrażana. 

Możemy pochwalić się całkowitym nowym układem graficznym oraz nowym interfac'em, który wyróżnia się od konkurencji. 

Nie zamierzamy odpowiadać na zaczepki poszczególnych osób. Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie serwera zapraszam na PW! Chętnie udzielę odpowiedzi ;)

Nie mów mi o tych twoich super layoutach bo płakać mi się zachciało ... 

Serwer polecam ale nie którymi wypowiedziami mnie rozśmieszacie ale może to i lepiej :D

Opublikowano

Polecam nie leci w kulki.

Pełen profesjonalizm.

Wszystko fajnie na prawdę nic do ciebie nie mam, ale uwierz mi ta WSPÓŁPRACA NIE MA SZANS. Uwierz mi ten dzieciak ma 16 lat nie wie co to lojalność, koleś rozmawia z dziewczynami przez internet i boi się puknięcia w drzwi. Jeszcze masz czas by zrobić to z kimś innym serio wszystko fajnie, ale Cannzas to nie technik !!!! Arkania był to serwer Sasoriego on tam był technikiem i gdyby nie on ten serwer by nie istniał, bo Cannzas nawet prostych bugó nie umiał wyeliminować  :) True story. Więcej się w ten temat nie mieszam rób jak chcesz. Hmm przykładowo Hotovsky, PTOROS? Dopiero gdy wybuchła drama i YT się zbuntowało zacząłeś im płacić  ;)  Po co Priv? Niech każdy wie jaki jesteś mówiłem ci, że każdy twój serwer i każdy twój nick będzie zjechany tak? Dotrzymałem słowa ty nie ^^ Tym się różnimy. Nie wykonywał obowiązków beka haaha koleś.... nie zły jesteś po upadzie Arkani byłeś mu winien pare kafli z czego poszedłeś z kasą sam i zostawiłeś go bez suchej nitki  :)

Jak coś wyjaśniłem już z nim moją sprawę. I na końcu się wszystko zgadzało jak trzeba :)

2i29cae.png

Opublikowano

Polecam nie leci w kulki.

Pełen profesjonalizm.

Dziękuję Hotovski. Oczywiście Trivor wymyśla sobie bajki z dupy wyjęte.

SeleX największe gówno z działu LoL'a którego dawniej zaglądałem xD to widzę że będziecie mieć fajną reklamę hehe

Przecież sami w team macie złodzieja ... 

Nie mów mi o tych twoich super layoutach bo płakać mi się zachciało ... 

SeleX'a nie znam, aczkolwiek każda reklama jest na swój sposób dobra. Oczywiście on również zasili nasze szeregi.

Co do twórczości Bolka nie mam żadnych zastrzeżeń każdy ma inny gust.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...