Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki i inne rzeczy które są nie do wykrycia w 100 %

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie wspomagacze są nie do wykrycia w 100 % ? wiem, że zawsze można overwatcha wyrwać, ale jak się z głową używa to co innego. Podajcie coś fajniusiego

Opublikowano

Nie ma takiej mozliwosci, zebys nie dostal bana. Emilio, Kqly, pro gracze, zapewne nie mieli czitow za 10 dolcow, mimo to bana dostali.

Informuje Cie, zebys nie czitowal, bo to strata pieniedzy.

Opublikowano

Gra na "wspomagaczach" to żadna frajda ;) Jak będziesz długo grał to będziesz dobry a tak to nic nie osiągniesz bo i tak prędzej czy później wpadniesz

Opublikowano

Organner nigdy nie byl wkryty.. Lecz jest drogi

Polecam aimware lecz kiedys posybaly sie na nim bany,teraz jest ud.

Wszystko inne to gowno. Taka prawda :)

Opublikowano

Przestańcie nabijać sobie posty " nie graj bo się nie opłaca itd ". Jak chyba umiecie czytać autor pyta o wspomagacze a nie o rady.

A co do tematu jak najbardziej są wspomagacze na 100% niewykrywalne.Są tak zwane skrypty np stworzone w programie AutoHotKey. Te skrypty dużo nie dają ale są nie wykrywalne. Wpisz w google i wyszuka Ci pare skryptow np jak Recoil Reducer albo bunny hop.

Opublikowano

Właśnie autohotkey mnie interesuje możecie napisać coś o tym ? bo jest tutaj temat o tym, ale chciałbym więcej informacji na jakiej zasadzie to działa jak to wygląda itd.

Opublikowano

Aimware człowieku hahahhha wykryty 13 razy prawie co 1 msc nie opłaca się .

Musisz kupić prywatne cheaty za pieniądze od kogoś kto programuje ja np. mam kolege który piszę cheaty i używa 20 osób od 7 msc 0 bana 0 overwatcha .

Jest to aim / trigger / wh ( jak chcesz ) / bh

Oczywiście musisz sobie ustawić sety nie wykrywalne a nie że klikasz strzał a celownik lata jak pojebany xD.

Jeśli jesteś zainteresowany to napisz do niego steamcommunity.com/profiles/76561198142706026

Mam nadzieje administracjo że takie coś nie ma bana . Handluje jakby poza forum . Jeśli macie zamiar wlepić mi bana na 10dni za handlowanie na forum to usuńcie post ....

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

no to nieźle XDDDDDD jak organner nie zostal wykryty w 2k13 na ESEA i VAC XDDD

gówno wiecie polskie robale a gadacie

Opublikowano

Dział odpowiedni dla Ciebie : 

http://www.mpcforum.pl/forum/758-cheaty/

Hacki nie wykrywalne są płatne kosztują one trochę ale masz wtedy pewność że są nie wykrywalne , developer takiego  chacka  gwarantuje Ci 100% stabilność gry na danym chakcu . 

Zdecyduj się :)

@top

kiedyś zayebiście działał CSGO TeamSpeak Aimbot, poszukaj sobie czy dalej niewykrywalny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...