Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Murlock Deck OP

Birwus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dzisiaj trafiłem w tych 3 darmowych paczkach legendę Neptulona. A widzę on fajny do murlokowej talii jest to go sobie wrzucę, a jako że ostatnio polubiłem grać murlokami poproszę o ulepszenie mojej talii (co dodać i za co). Po prostu ma być to świetna talia murlokowa ;)

http://imgur.com/dYZqDRz

Opublikowano

Wyrocznia Swiatłozimnych i 1 Zimna krew do wywalenia. Zamiast tego dajesz jedna Sowe i Dowodce raidu, do tego zamiast jednego hexa mozesz dac Nozownika. Dowodca raidu lepszy niz Zadza krwi ze wzgledu ze szybciej mozesz kolesiowi wiecej dmg zrobic zwazajac na to ze im dalej w las tym gorzej dla Ciebie. Po drugie sowa jest lepsza niz hex ze wzgledu na to ze wyciszysz prowokacje lub cos innego zamiast dajac taunta ktorego musisz zbic.

Mój kanał na

icon-youtube.png

Opublikowano

Ale z drugiej strony jak grasz np na takiego druida to hex jest lepszy. Jak wyrzuci Ci tego protectora 8/8 z prowokacją to po sowie dalej zostaje karta 8/8 na stole którą tak czy siak musisz zabić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...