Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie GTA V?

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie czy wy raz nie zrozumiecie tego?

Jest już kilkaset tych tematów.

To po co odpowiadasz jak Ci nie pasuje.

Co ma SA do GTA V, to przecież całkiem innaj bajka... Prędzej jak IV śmiga to V też... 

Opublikowano

Ludzie czy wy raz nie zrozumiecie tego?

Jest już kilkaset tych tematów.

Pójdzie na 100% skoro SA śmiga na 4gb to V myślę że tez sam sobie kupie i bedzie smigać ;D

Gosciu chyba masz coś z głowa, bo w każdym temacie pisze, że jak ktoś ma 8 gb ram to mu pójdzie. Twoim tokiem myślenia, jak ktoś kupi pc z allegro za 500 zł kupi 12 gb ram to pójdzie mu na ultra, bo ma 12 gb ram...

Opublikowano

Nie są znane wymagania GTA V jednakże wydaje mi się, że może nie na najwyższych ale na niskich/srednich powinieneś grać komfortowo 

Opublikowano

Skąd takie informacje ? :)

Niedziela, 21 grudnia 2014

"Jesteśmy obecnie w końcowej fazie prac nad wersją PC gry Grand Theft Auto V i mamy nadzieję, że oficjalnymi wymaganiami sprzętowymi podzielimy się z Wami bardzo szybko. Proszę bądźcie czujni i wyczekujcie ogłoszenia tych informacji w przyszłym tygodniu. Dziękujemy Wam, jesteśmy bardzo podekscytowani możliwością dostarczenia GTA V społeczności PC!"

~Rockstar

Opublikowano

Skoro działa na konsolach starszej generacji powinno Ci jakoś polecieć :P Lecz na pewno nie na ultra czy coś w tym stylu, tak jak poprzednicy pisali niskie, bądź średnie

Opublikowano

Mam nadzieję, że pójdzie (mam podobny sprzęt) :)

@Offtop

Wymagania miały być w tym tygodniu,a tutaj niedziela godzina 16 i cisza :/

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...