Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ma w sobie ''magic'' xerath na skrypcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używa bardzo szybkie combo. Używa automatycznie E jeśli ktoś nagle Cie zaatakuje np. z krzaków. Ult zawsze trafia!!!

Najlepszy skrypt do Xeratha, idealny na suppa.

Opublikowano

Głównie to, że QWE trafia perfekcyjnie wręcz. Dobre auto E na ganki np podczas Vi Q lub Amumu.

Jego fenomen to ult, którego trafia prawie zawsze. Często mam przypadki jak mnie wyzywają od hackerów bo trafiam 3 pociskami xD. A ja z reguły ich ignoruje lub piszę by ich wkurwić " easy ".

Opublikowano

Ja mam ustawione R pod przycisk czyli sobie trzymam R i T (pod T przypisałem aktywowanie na przycisk)

Co do tematu,

xerathem idź sobie na bota to zobaczysz co ma takiego fajnego :D

Evade do unikania grabów blitza, thresha itd., w early obijasz z Q unikając strzelania przez miniony, bo adc bd sie wkurzal ze mu farme ruszasz, co ok. 10s pasyw uderzasz w minionka zeby miec mane.

Po 1 powrocie ja kupuje dorana zeby miec tą regenke i coś tam ap. Potem składasz full ap, w międzyczasie  niebieski item supportowy, cały czas wardy kupujesz :] chociaż po 1, żeby nie było :]

Taki dmg ciśniesz, że normalnie :]

E - nie da się cb zgankować chyba, że ktoś flashnie czy będzie to taki lee sin :]

W, Q - harras op

R - jak jestes na midzie, schodzisz jak ci skrypt pinguje zeby miec zasieg, dobijasz i masz killa :]

Wszystko ci już napisaliśmy ;]

Opublikowano

Ja mam ustawione R pod przycisk czyli sobie trzymam R i T (pod T przypisałem aktywowanie na przycisk)

Co do tematu,

Evade do unikania grabów blitza, thresha itd., w early obijasz z Q unikając strzelania przez miniony, bo adc bd sie wkurzal ze mu farme ruszasz, co ok. 10s pasyw uderzasz w minionka zeby miec mane.

Po 1 powrocie ja kupuje dorana zeby miec tą regenke i coś tam ap. Potem składasz full ap, w międzyczasie  niebieski item supportowy, cały czas wardy kupujesz :] chociaż po 1, żeby nie było :]

E - nie da się cb zgankować chyba, że ktoś flashnie czy będzie to taki lee sin :]

W, Q - harras op

R - jak jestes na midzie, schodzisz jak ci skrypt pinguje zeby miec zasieg, dobijasz i masz killa :]

Ahaa, dz.

Sorry, że wykorzystuje swój temat, ale nie chce robić spamu :(.

Da się jakoś zaznaczyć aby skrpyt zaznaczał na mapie tak żeby team nie widział :)?

O i oczywiście od kogo jest ten skrypt.

Opublikowano

Obecnie nikomu nie działa #L bo był update lola do patcha 4.21 więc dlatego nie masz menu,

poczekaj aż joduska zupdate'uje #L i wszystko będzie działać

(xerath.exe od Esk0ra)

Opublikowano

Obecnie nikomu nie działa #L bo był update lola do patcha 4.21 więc dlatego nie masz menu,

poczekaj aż joduska zupdate'uje #L i wszystko będzie działać

(xerath.exe od Esk0ra)

Chłopie jesteś jakiś nie******** czy jak ? 

Okej dzięki wszystkim. Teraz mi tylko pomozcie dlaczego nie mam menu ?? Oczywiscie jak l# dzialal

Co do tematu,

W, Q - harras op

Mam pytanie, o co chodzi z tym pingowaniem skryptu ? Wytłumaczysz dokładniej ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

metinowiec95 zgadzam się w 100%, ja tez go polecam bardzo na bocie jako supp. Każdy bot wygrany. No chyba, że nasz ADC jest z Brązu lub enemy używa skrypt evade :)

Opublikowano

@Garcel

R - pinguje Ci, czyli na mapce masz ten sygnał jak komuś pingujesz "żeby uważał" oraz masz dźwięk chyba piszczenia. No i schodzisz zeby miec zasieg ulta i dobijaaszzz z R.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...