Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania

qiwka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukaj 4gb ramu . dedykowanej karty graficznej . dobrego zasilacza i procesora jak dla mnie minimum 3ghz i najlepiek 3rdzeiowy ale to musi byc jakas super oferta.

Opublikowano

Każdu piszę "Ram do wymiany". Przepraszam bardzo ja posiadam 1GB(1024MB) ram i jest cacy nie potrzebujesz zadnych 4GB ram, ale oczywiście jeżeli chcesz to możesz dokupić.

Opublikowano

Jak instalowałem lola przedtem to mi ścinało na najniższych nawet sie dalo ale dalej ..... ale myślałem że to tylko przez kartge graficzne :D i jak grałem to fps mialem od 0-10 :P

Ja zabardzo nie orientuje się na allegro,może ktos poszukac jakiegoś kompa dobrego ? xD

Opublikowano

Przede wszystkim odradzam kupowac komputery z allegro ,OLX, bo 99% maja chwytliwa nazwe, a w rzeczywistosci ma w sobie zalegajacy crap z magazynow i nonameowy zasiacz( wysokie ryzyko trafienia na zasilacz ktory spali sie wraz z calym komputerem po roku) a o obudowach juz nie wspomne, polecam pozbierac z ok. 1200zl i sobie kupic jakiegos skladaka.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Przede wszystkim odradzam kupowac komputery z allegro ,OLX, bo 99% maja chwytliwa nazwe, a w rzeczywistosci ma w sobie zalegajacy crap z magazynow i nonameowy zasiacz( wysokie ryzyko trafienia na zasilacz ktory spali sie wraz z calym komputerem po roku) a o obudowach juz nie wspomne, polecam pozbierac z ok. 1200zl i sobie kupic jakiegos skladaka.

mowimy tu o uzywkach od osob prywatnych, a perelki w tej cenie da sie juz znalesc

zreszta co mozna osiagnac na 768 mb ddr1 i tej grafice, jak wyzej kup kompa za 500zl to na wysokich juz pograsz

­

Opublikowano

Pisz w dziale komputery lub proś o przeniesienie. Wątek w dziale Lola nie jest zbyt dobry. 

Jesteś z większego miasta? Na allegro nie ma nic ciekawego. Co najwyżej Core 2 quady, ale nie daje to szansy na rozbudowę.

Opublikowano

Pisz w dziale komputery lub proś o przeniesienie. Wątek w dziale Lola nie jest zbyt dobry. 

Jesteś z większego miasta? Na allegro nie ma nic ciekawego. Co najwyżej Core 2 quady, ale nie daje to szansy na rozbudowę.

do lola starczy dobry pentium/core 2 duo nic wiecej, po co mu quad?

­

Opublikowano

Jestem ze Wsi :D  a ile taki dobry komp kosztuje ? zeby zagrac na bardzo niskiej grafice ? :P

a wgl to kupowac kompa czy laptopa ? :D

Opublikowano

ale patrze teraz na allegro to był komentarz że zamówił gościu kompa i nie działa  ten sprzedawca  ma 2 negatywne oceny tylko xD:D

Opublikowano

a na takich wymaganiach poszedły by lol ? :

Procesor INTEL Core i3-4160 3,4 Ghz S1150 , płyta ASROCK H81-M Intel H81 S1150 DDR-3 USB 3.0, Pamięć  4 GB DDRAM-3 1600, Dysk twardy Seagate 500 GB SATA-3 , Nagrywarka DVD-RW LG Supermulti Double Layer, karta grafiki Intel HD, obudowa MIDI ATX 400W ., czy będzie obsługiwać Pixel sheder 2.0  karta graficzna ? @

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...