Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Jestem tu poraz pierwszy i nie wiem czy dobrze zrobiłem tworzac temat ale mam pewien problem. Mianowicie kupiłem sobie steam anthology no i zainstalowalem pierw steam, zrobilem konto, zainstalowalem csa i na koniec wpisalem cd key ktory dostalem wraz z grą i jak sie okazało ten cd key dal mi do zainstalowania zamiast tego co juz mam csa 1.6 <---- Byl w pudelku | otrzymalem cs : source ;p Nie jestem z tego powodu zadowolony bo nie chce mi sie go sciagac a zreszta chcialem przeciez steam do cs 1.6 a nie source wiec jesli ktos mial podobny problem albo wie o co chodzi to niech pisze bo ja nie mam pojecia co moge w tym momencie zrobic :/ Z gory THX pzdr. :rolleyes:

Opublikowano

Sprzedaj klucz kumplowi czy tam wystaw na jakimś portalu typu allegro. Jest dużo chętnych na klucze steam do Sourca. Jak sprzedasz kupisz Stema 1.6 i Git :)

18706.png
Opublikowano

Hmm możesz napisać do VALVE i poprosić o wymiane. A za ile kupiłeś tego steama ? Bo 1.6 jest warty 50zł a source ok 100zł :D

Opublikowano

własnie za 50zł kupilem :P........ pozostaje mi chyba do valve pisac nie ?? foty zrobic pudelka screeny na monitorze i cd keya fote no i prosic o wymiane. . . . ;/ ? :mellow:

• 10 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...