Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka profa lepsz na 50 lvl? HeroEQ.

Đanio.v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam pytanie jaka profa lepsza z hero EQ na 50lvl. Mag czy Paladyn ?

JhyTKwj.png

Opublikowano

Zależy jaki masz priorytet - exp czy pvp.

Osobiście polecam paladyna - sam grałem nim na wielu poziomach i bardzo dobrze się grało. Do expa całkiem dobry, na elity również a na pvp bardzo dobrze sobie radzi. Musisz tylko dobrze rozdać UM.

Opublikowano

Zależy jaki masz priorytet - exp czy pvp.

Osobiście polecam paladyna - sam grałem nim na wielu poziomach i bardzo dobrze się grało. Do expa całkiem dobry, na elity również a na pvp bardzo dobrze sobie radzi. Musisz tylko dobrze rozdać UM.

Hm, w sumie można domyśleć się, że pod PvP bo raczej szkoda hajsu na 50 dla hero eq pod expa, lepiej się przemęczyć do 60 i mieć lepsze itemki ;)

@Danio.v2 Polecam ci palka, jak bierzesz coś w typie takiego eq: http://www.naszemargo.pl/zestaw.php?eq=187i1530i2062i197i188i19i253i2135to powinno być z*********e pod PvP, oczywiście można mieć lepsze ale ja takie które będzie dosyć łatwo zdobyć, jedynie zbrojka za sł, a 600 ph to nie tak dużo :D

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

Jako że mam wielki sentyment do paladynów polecam jego,z eq heroicznym pojedziesz lepiej inne profesje.Mana która paladynowi służ jedynie do Leczenia,a mag ma ją do wszystkich umejętności co też nieraz może bardzo przeszkodzić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...