Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losowanie

lapeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram is, is-3 od trzech dni praktycznie ciągle daje mnie dwa tiry wyżej :x można powiedzieć że cud jak trawie na swój tier albo jeden wyżej. To jest pech że tak mnie losuje ?

Opublikowano

Siema gram is, is-3 od trzech dni praktycznie ciągle daje mnie dwa tiry wyżej :x można powiedzieć że cud jak trawie na swój tier albo jeden wyżej. To jest pech że tak mnie losuje ?

Wargaming... Widocznie system uznał, że idzie Ci za dobrze i postanowił pokrzyżować Twoje plany

Opublikowano

Witam.

Ja w tej grze jakoś przestałem wierzyć w pecha, a może bardziej wierzyć, że pech ma na imię WG :) Jak to np. możliwe, ze podczas nabijania na te żałosne 25 golda gdy było mi potrzebne ostatnie zwycięstwo nagle 9 razy pod rząd przegrywałem? I nie ważne, ze nabijałem M4 ponad 1000 DMG. I tak były przegrane żebym się chyba bardziej podenerwował i uznał, ze taniej i szybciej mi przyjdzie zapłacić te kilka złotych żeby tego golda kupić....  Tak samo jakoś dziwnie jak mi WR wzrośnie do pewnego poziomu to choćby srał w gacie to i tak co bitwa to przegrana... Ech. Powoli mi się odechciewa w to grać.

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Od dwóch lat wiadomo, że WG ustawia MM, by każdy miał mieć WR na poziomie 49-51%.

Jeżeli masz serie wygranych, to losuje cię tak, byś miał teraz serie przegranych. Pozdrawiam.

Opublikowano

Im wyżej Cię losuje, tym lepsze są twoje umiejętności w graniu. Masz 49% to prawie wszystkie mecze będą 15:4 ,masz 51% to niekiedy twój team to pomidory i jest 3:15.

Ucz się w ten sposób grać

Opublikowano

Od dwóch lat wiadomo, że WG ustawia MM, by każdy miał mieć WR na poziomie 49-51%.

Jeżeli masz serie wygranych, to losuje cię tak, byś miał teraz serie przegranych. Pozdrawiam.

Ja tam na 27k bitew mam na prawie 61procent zwycięstw.

Opublikowano

Ja tam na 27k bitew mam na prawie 61procent zwycięstw.

Witam.

Bo jesteś dobrym graczem i potrafisz uciągnąć bitwę mimo lamerstwa pozostałych graczy w drużynie.... Ale przeciętni gracze (jak ja) maja z tym problemy.

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Witam.

Ja w tej grze jakoś przestałem wierzyć w pecha, a może bardziej wierzyć, że pech ma na imię WG :) Jak to np. możliwe, ze podczas nabijania na te żałosne 25 golda gdy było mi potrzebne ostatnie zwycięstwo nagle 9 razy pod rząd przegrywałem? I nie ważne, ze nabijałem M4 ponad 1000 DMG. I tak były przegrane żebym się chyba bardziej podenerwował i uznał, ze taniej i szybciej mi przyjdzie zapłacić te kilka złotych żeby tego golda kupić.... Tak samo jakoś dziwnie jak mi WR wzrośnie do pewnego poziomu to choćby srał w gacie to i tak co bitwa to przegrana... Ech. Powoli mi się odechciewa w to grać.

Pozdrówki

Seba

Z tym się zgodzę. Też mam tak, że niekiedy mam już 4/5 i po tych kilku wygranych jest kilka przegranych. Kiedyś siedziałem 2 godziny, aby wygrać tą jedną bitwę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...