Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje CoD Moda na botach

Redford

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję CoD MoD na botach , który działa w 1000 %

Najlepiej link do paczki cod mod i do cs'a na którym bd działać , jeżeli to jest ważne to mam windows 7 .

dodam , że ta paczka mi NIE działa : http://www.mpcforum.pl/topic/786547-paczka-newcodmod-na-boty-dziala-100/?hl=%2Bcod+%2Bmod+%2Bbotach

Najlepiej by było gdyby ktoś Mi podał link do tego cs'a gdzie wyskakuje ,ze trzeba wpisać cd-key i sie wpisuje " AAA-AAAAA-AAAA-AAAA-AAAA"

Pozdrawiam

Opublikowano

Z cod modem na botach jest ten problem, że boty nigdy nie będą używać umiejętności klas, albo w ogóle nie będą ich wybierać. To samo można powiedzieć o rozdawaniu punktów statystyk przez boty. Z tego co pamiętam ja również kiedyś korzystałem z tamtej paczki i mi działało. (O ile dobrze pamiętam)

giphy.gif

Opublikowano

Z cod modem na botach jest ten problem, że boty nigdy nie będą używać umiejętności klas, albo w ogóle nie będą ich wybierać. To samo można powiedzieć o rozdawaniu punktów statystyk przez boty. Z tego co pamiętam ja również kiedyś korzystałem z tamtej paczki i mi działało. (O ile dobrze pamiętam)

Dobry żart :)

Jest coś takiego jak plugin:

codbots.amxx - który pozwala na powyższe, definujemy w SMA jakie klasy mają być wybierane, oraz jakie przedmioty używane a reszte boty same już robią.

Na localu to dobre rozwiązanie.

Na serwerach hostowanych przez jakieś hostingi gier (czytaj serwery publiczne / prywatne) mają w 99% zakaz używania tego, gdyż zużywają dużo więcej zasobów serwera. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...