Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd On To Ma!?

Yahiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągłem wrzuciłem lecz nic nie wykrył być może dlatego że gdy próbuję go wypakować pojawia się błąd i pisze że nie znalazł archiwów.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Per peja po co przepraszasz za doble i tak masz warna a co do tematu to nie skad on to ma ma to z painta nie mozliwe zeby uzbierac 500 kk w miesiac ... ile 21 server ma? no 2 to mozliwe ze nawet w tydzien czy na 1 jak perle masz za 10 kk albo kiedys (tak mi się wydaje) ze jak byl np 1 server to koles wbil i bylo pewnie w huuuj buguów to pewnie se nabil :D

@a co do tego screna pokazac ci ze mam 999.999.999 kasy i powiem ze yanghacka mam? a nawet tyle sie nie da bo jest bug gdzies chyba przy 2 kkk :D czy tam kkkk

772292517.png

Opublikowano

http://allegro.pl/show_user.php?uid=13444433

Największy yang hacker, yang bugger czy chuj wie kto co jak xD

Patrzcie ile ma aukcji. Jedna z aukcji...

http://allegro.pl/item991616009_metin2_yang_1kkk_monastyr_feniks_obsydian_orion.html

999 po 1kkk! (miliard) na każdym serverze PL'a!

I w chuj innych aukcji.

Oni mają jakieś hacki bo na expbotach to jest niemożliwe.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

żadne boty,

tylko chińskie boty zbierają wszystko z ziemi i sellaja,

kupuje to od nich amerykańska firma 1kkk za 15 dolców (bo jak wiadomo US a PL [czyli "EU"] nie należą do Ymir czy jak tam tylko chyba z8game's czy coś w tym stylu...wiec konkurencja...i to spora)

ci zaś stawiają spam boty i podają stronkę na której kupuje się yangi za np. 20 dolców i masz 1kkk a przeliczeniu na PLN to huhu... troszkę mamony jest...wiem bo sam tak handluje i miesięcznie idzie wyciągnąć jakie DO 1,500 PLN dodatkowo ;]

i niewiejącej tak to wygląda oczywiście kurs dolca rośnie/maleje a oni zmieniają ceny yangów (ci amerykanie) zależy jakie mają wzięcie u klientów...

co do exp botów też można go kupić tzn licencje "kody" które się uaktywnia i masz na np. 30dni i te licencje wraz z botami sprzedajesz znowu drożej na allegro

oczywiście polak umie kręcić interes i wie jak wycyckać was co do grosza,

52 o polaku w piosence "kupie taniej sprzedam drożej i do wódki też się napije!"

Opublikowano

Heheh...52dębiec..Znammm :D A co do tematu to by się chyba opłacało kupić tego chinskigo bota na miesiąc , ile on tam kosztował? 30 $ ? Przy np 10kk na dzień to są okropne zarobki :D

Opublikowano

ja osobiście w tydzień na bocie w świątyni zarobiłem około 100kk z bodzi marmurów itp...

A na małpach całe eq medali i pare marmurów przez noc i pół dnia to sobie pomyśl skąd on to ma !

Jak bym chciał sprzedawać yang na allegro to też bym już miał około 600kk na sell

Do tego 500kk to mało

Ja kupywałem od gościa który łącznie sprzedał już na allegro 18kkk !

sygna1.png
Opublikowano
http://gameci.com/product/Metin2--EU_yang_PL-Agronas.html

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Jakieś chisnkie boty.. Albo robią tak jak mój kolega ma juz 1.1kkk... z Eteora jest. ;p Kupuje np. Bojowego +9 za 200k.. czysty wklaada kd bony ... i sella za 500kk =300kk do przodu i tak ciągle ;p ale wydaje kase w Rl na Bony .. i czyszczenie kd .. ale i tak jak ma z 100kk zysku to na 100%...

Opublikowano

mi sie wydaje ze to gm daje sobie kase i wystawia na allegro zeby mieli wiekszy zarobek na co niektorych dzieciakach

Opublikowano

to nie gm tylko admini jak cos, gm maja poblokowane komendy prawie nic nie moga

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wiecie co.. Jakby taki "haker" teraz wszedł do tego topica to by się pewnie pośmiał

xD...

Zapewne nikt nie powie jak to zrobić

Ile przecież kasy by oni na tym stracili

Opublikowano

Ehh.. Podaliście tu użytkownika muchaogame... Wejdźcie sobie na ich stronkę... Po prostu taniej skupuje i drożej sprzedaje. Zobaczcie ile daje za 1kk, a po ile go wystawia :)

Być nie mieć...

Opublikowano

Właśnie sobie weszłem na strone tego muchaogame i on skupuje drożej,a taniej sprzedaje xD skupuje na Obsydianie za 1kk = 1zł czyli 50 kk = 50 zł,a sprzedaje na swoich aukcjach 50kk = 36,99 zł ... xD Więc jak, nie opłaca mu się skupowanie,wychodzi na -13.01 zł ...

Opublikowano

http://metin2hack2.wordpress.com/2009/06/28/metin2-yang-hack/

a co myślicie o tym? ^^

EDIT: sory za doubla ..

"Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone " :P

A Virustotal nic nie wykrywa :/

Nicki w grach : Misiek, Misiek44, Grajek, Grajek44, Cz3cz3n i podobne

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. — Stanisław Lem

18706.png

userbar.png

91.jpg

Opublikowano

Skorumpowany team metin2.PL nic innego .Niemożliwe jest na każdym serweże mieć max kaski i selać codziennie po 50kk,on sprzedał ponad 3500 razy coś ten muchaogame np :yangi.nawer na fish botach tyle nie zarobisz xD .Ja stawiam na team PL. Przykład GM nie mają z gry nic żadnej pensij no to trzeba jakoś żyć :).To samo admini .

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie sobie weszłem na strone tego muchaogame i on skupuje drożej,a taniej sprzedaje xD skupuje na Obsydianie za 1kk = 1zł czyli 50 kk = 50 zł,a sprzedaje na swoich aukcjach 50kk = 36,99 zł ... xD Więc jak, nie opłaca mu się skupowanie,wychodzi na -13.01 zł ...

Yyyy , jesli dobrze zrozumialem .. to ten facet ma troche nie poukladane w glowie,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone " :P

A Virustotal nic nie wykrywa :/

w komentach wyczytałem, że trzeba sciagac az bd dzialać.

sciągałem to z 5 razy ale nie daje rady :D

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Bardzo dobrze myśli jak zarobić.

Co zrobić, żeby yangi były droższe? Zmniejszyć ich inflację. A jak? Zmniejszyć ich ilość.

Po to właśnie kupuje yang. Można powiedzieć, że ma monopol na yang w Metinie (bo inni produkują znikome ilości) tak więc zależy mu, żeby ceny yang były droższe.

Jeśli większość yang jest u niego to on ustala ceny.

A on ustawia dużo expbotów = on produkuje yang = im droższe tym więcej zarobi.

Dla przykładu (ceny tylko dla porównania):

- kiedyś 1kk=3zł, on wyprodukował 100kk=300zł >> zarobek 300zł,

- kupił 50kk po 4zł = strata 200zł. Cena yang skoczyła do 5zł. Wyprodukował 100kk (tyle co poprzednio) + to co kupił (50kk). Ma 150kk=750zł. Odjąć stratę 200zł >> zarobił 550zł.

Opłacało się? ;]

Wiadomo, że im więcej wykupił i im cena bardziej skoczyła tym więcej zarobił. Ale poprzez boty cena yang i tak maleje, dlatego musi kupować aby cena tak nie spadał, żeby nie było to nie opłacalne.

Skąd ma?

Expboty - tylko te co zbierają yang. Medal/małż to bardzo małe sumy i trudno sprzedać na skalę masową.

GM pewnie nie miał nic wspólnego. Nawet w wyciekach z forum starają się zapobiegać + bany dla yangselerów. Po za tym łatwo do wykrycia (a GMi wylatywali z teamu za np. przenoszenie priv postaci do v2 xD ).

No i do tego co kupował od innych...

I reklama - pisze, że ma więcej a bot dopiero ma to uzbierać :P

Ot (prawie) cała filozofia handlu yangami. Kto w porę zobaczył tego możliwości mógł niezłą na tym kasę zarobić (a allegro nie protestuje bo ma z tego zysk).

__

Opublikowano

Ma ktoś z was exp bota lub yangbota czy tam dropbota coś żeby pozyteczne było bo miałem fish bota i nie działało. Włanczałem go zblizałem kamere do postaci nasepnie ustawilem te przynete i klawisz lwoienie wbyrałem ze co 6 se ma wyjmować wedke a on sobie tylko stał jak ** :) POMOże ktoś

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po 1 po co by kupywal botom 2xdropa ,

po 2 myslisz ze bot by rozroznial medal od smieci ?

po 1 by wiecej zarabiac

po2 tak easymetin rozróżnia

a może ma bota gdzie wpisuje ID itemka którego ma podnosic?? jak by taki patent byl to stawiasz 3 konta na malpach z rekawica zldozieja i 20lvl i w nocke masz na kazdym prawie po dwie zakladki medali

nie latwiej easym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...