Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] autorskiego pluginu na drop.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szukam autorskiego plugin na drop nie skryptu. Wiem ze niektorzy beda pisac nie dostaniesz tego pluginu bo nikt ci go nie da. Chcialbym aby mial fortunke poziomy drop dla vipa svipa komende /drop i wtedy otwiera sie ekwipunek z dropem. Prosze o ten plugin.

Pozdro<3

--

Opublikowano

Wiesz co to znaczy autorski? Napisany przez ciebie(np.) I nikt inny tego nie posiada.

Właśnie tak kuba zgodze się z tobą, tam masz ten plugin nie "autorski" ale serdecznie go polecam, mogę Ci również napisać skrypt jeśli chcesz

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Właśnie tak kuba zgodze się z tobą, tam masz ten plugin nie "autorski" ale serdecznie go polecam, mogę Ci również napisać skrypt jeśli chcesz

chciałbym taki skrypt tylko coś mi w skryptach nie chodzi bo gdy wgrywam skrypt i robie reload skryptów to mi wali masę błędów bo mi nie działa % i dlatego szukam pluginu a nie skryptu
tak ale mógłbyś dać mi SS configu bo ja jestem na telefonie i za bardzo nie mogę go zobaczyć i wyprobowac

--

Opublikowano

Zobacz to:

Download: http://speedy.sh/Brr25/AntyXRay.jar 
Skan: https://www.virustotal.co...sis/1404660196/

Autor pluginu: MaRsOnIx

Tak wygląda Confing wszystko po polsku ładnie opisane :)

# Language Polski
# AntyXRay By MaRsOnIx
# Version 2.0
ExpStone: false
ExpIlosc: 1
AntyXRayDiament: true
AntyXRayEmerald: true
AntyXRayZelazo: true
AntyXRayZloto: true
AntyXRayRedstone: false
AntyXRayWegiel: false
AntyXRayLapis: false
SzansaDiament: 0.8
SzansaEmerald: 0.9
SzansaZelazo: 1
SzansaZloto: 1
SzansaRedstone: 2
SzansaLapis: 2
SzansaWegiel: 3
WiadomoscDiament: §3§oZnalazles Diament !
WiadomoscEmerald: §3§oZnalazles Emerald !
WiadomoscZelazo: §3§oZnalazles Zelazo !
WiadomoscZloto: §3§oZnalazles Zloto !
WiadomoscRedstone: §3§oZnalazles Redstone !
WiadomoscLapis: §3§oZnalazles Lapis lazuli !
WiadomoscWegiel: §3§oZnalazles Wegiel !
WiadomoscError: §4§oRudy wypadaja ze stone !
Reload: §2§oPrzeladowano !
BrakUprawnien: §4§oNie masz do tego uprawnien !

Pomogłem??? Daj Like!

Opublikowano

Screna nie  będzie ale będzie napisany config :

config:                                                                                               
  msg:
  - ""
  - ""                                                                              -Wiadomości po wykopaniu 
  gracz:
    exp: 1000
    diament: 20
    szmaragd: 15
    zelazo: 20
    zloto: 30
    proch: 0.65
    redstone: 20
    lapis: 20                                                                      -konfig dropu
    perly: 5
    slime: 5
    piasek: 1
    wegiel: 1

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Wiesz co to znaczy autorski? Napisany przez ciebie(np.) I nikt inny tego nie posiada.

Autorski nie oznacza napisany przeze mnie ...  Najczęściej pluginy tak zwane "autorskie" są płatne na 80%.  

A co do Tematu. 

To polecam ci plugin użytkowanika @HugoZar czyli MyDrops.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...