Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Neverwinter po Polsku brak Polskiego Dubbingu.

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chwilę temu pobrałem Newervinter-a i ciekawiła mnie ta gra ponieważ powinna ona mieć Polski dubbing (Dla mnie nie ważne jaki jest dubbing czy beznadziejny czy dobry ważne że jest i nie trzeba czytać :) ).Loguję się, oglądam intro i wchodzę na pierwszą mapę gry no i gość zaczyna mi nawijać po Angielsku. Myślałem że dostanę szału ponieważ ludzie w tematach z poprzedniego roku chociaż tutorial mają spolszczony a mi nie raczyli tego zrobić.Gra w pełni polska pierwsze intro po polsku no nie wiem.

Proszę was o pomoc mi zależy na tym Polskim dubbingu ponieważ wybredny nie jestem a nie często mam okazje pograć w coś co jest w pełni polskie. B)

PS.Proszę o szybką odpowiedź i za wszystkie jednocześnie dziękuje. ^_^

76561198063234165.png

Opublikowano

Aha no cóż czyli klapa no przeżyje. <_<  Ale szkoda że niemożna się że tak to nazwę uwalić w fotelu i posłuchać jak ktoś ci opowiada całą historię na tacy.

PS. Uwielbiam znać historię gry i być ogarnięty w fabule. :)

Tak po prostu mam z klasycznych RPGów SinglePlayer. :) 

Dlatego to było dla mnie takie ważne. -.-  

76561198063234165.png

Opublikowano

Aha no cóż czyli klapa no przeżyje. <_<  Ale szkoda że niemożna się że tak to nazwę uwalić w fotelu i posłuchać jak ktoś ci opowiada całą historię na tacy.

PS. Uwielbiam znać historię gry i być ogarnięty w fabule. :)

Tak po prostu mam z klasycznych RPGów SinglePlayer. :)

Dlatego to było dla mnie takie ważne. -.-  

Wiesz, teoretycznie możesz puścić tekst z kart, kóre zdobywasz z eksploracji przez iwonę. :P Jednak z dialogami tak nie zrobisz.

Opublikowano

Neverwinter był spolszczony 1 akt (do zagadania z knoxem na 4 LVL) i miał być spolszczony w całości ale developer za mało zarabiał na naszym rynku i wycofał się z tego planu. Owocem czego przez długi czas był jedynie ten 1 akt, aż w 4 module kompletnie usuneli polski dubbing na rzecz spójności. Obecnie jest dostępna jedynie kinowa wersja. Osobiście polecam jedynie angielską wersję gry ponieważ w tłumaczeniu niekiedy zdarzają się naprawdę poważne babole, które kompletnie zmieniają odbiór opisu skilla czy towarzysza.

Opublikowano

Aha Futer raz a dobrze mi wytłumaczył.  :)

No cóż za mało płaciliśmy -.- za grę.

Temat do zamknięcia. ^_^  

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...