Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VU Alistara, nowe skny dla Ahri i Brauma

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skin do brauma - beka. Chce zobaczyć jak będzie korzystał z tych krzeseł :D Normalnie aż się ciepło zrobiło od tych meksykańskich klimatów.

Mam nadzieję że w obu skinach będą zmienione animacje :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ahri 5/10. Pewnie i tak kupię, ale boli mnie, że to już któryś skin z kolei do niej, a moja Syndra ma tylko 2 :c. 

Opublikowano

Skin Brauma miazga. :D Widzę że powoli klimaty ala MMA, WWE etc zawitają do LoLa. :)

Ale skin Ahri meh, zwłaszcza że rok temu dostała Popstar skina a Jinx dalej ma tylko mafie.

Opublikowano

Co wy k***a się tak uparliście tej Jinx? Wszystkie bachory w komentarzach na stronie LoLa beczą tylko :

- kiedy skin do dżinks?

- znerfcie jasuło

- skasujcie katarine bo nie umiem użyć CC

i inne.

Zac jest dłużej w lidze legend i jakoś skina nie ma a jest sporo pomysłów mimo, że Riot ma to w d***e i mówi, ze to tylko glut więc bez sensu więc nie liczyłbym na skina do postaci nowszej od Zaca.

Opublikowano

Ahri lepiej wygląda w grze niż na tych zdjęciach, testowałem na PBE, bo też miałem mieszane uczucia. Teraz mam mieszane uczucia czy kupić tą Ahri czy Gwiazdę popu.

Opublikowano

Nie kupie do ahri bo gram nią niezbyt dużo a skina mam.

Nowy wygląd aliego jest tragiczny, rito pls

Opublikowano

Nie kupie do ahri bo gram nią niezbyt dużo a skina mam.

Nowy wygląd aliego jest tragiczny, rito pls

Tylko że w starym wyglądzie przynajmniej ja posiadając Alistra. Nie widziałem różnicy między klasyczną skórką a choćby Długorogim i Nieskrępowanym, bo kolor skóry praktycznie podobny do tej z Klasycznej. Ale VU Czarnego i Złotego Alistra nawet nawet.

Co do skina Zaca i Jinx. Fakt faktem Zac jest dłużej w LoLu ale tak jak wspomniano, Riot ma gdzieś pomysły. Chyba że chcesz doładować sobie brakujące RP na skórkę, to ci wyskoczą z rysunkiem lub coś.

Opublikowano

Ahri 5/10. Pewnie i tak kupię, ale boli mnie, że to już któryś skin z kolei do niej, a moja Syndra ma tylko 2 :c. 

tego nie skomenuje

braum wydany w tym roku i ma już 2 skina a taka Jinx nadal jeden , jest najstarszą postacią z jednym skinem żal riot <_<  -.-  :angry:

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

tego nie skomenuje

braum wydany w tym roku i ma już 2 skina a taka Jinx nadal jeden , jest najstarszą postacią z jednym skinem żal riot <_<  -.-  :angry:

Możliwe że nie uwierzysz, ale taka Evelynn skina nie miała od 5 października 2010 roku kiedy dostała Tango skina. :P

Opublikowano

Możliwe że nie uwierzysz, ale taka Evelynn skina nie miała od 5 października 2010 roku kiedy dostała Tango skina. :P

Ale na chwile obecna ma chyba o ile się nie myślę 4 skiny

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Ale na chwile obecna ma chyba o ile się nie myślę 4 skiny

Z czego jeden limitowany -,-

Kocham Renissance.

Opublikowano

Z czego jeden limitowany -,-

limitowany czy nie ale ma

89353087769044834742.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...