Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag wbijanie profy

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym pograć magiem ale nie wiem czy nie bd miał problemu z wbiciem profy ponieważ mana się kończy  a ja bym chciał zostawić bota na kilka h a co jesli bd bił z 1h a potem stał 2h bo nie bd miał many... tym się martwię a wy co myślicie bo ja myślę że bd miał duży problem z wbiciem profy u maga chciałbym od razu wbic 38lvl profy i włożyć Jajamaru które mam z 2 postaci a potem misje ale nwm jak z tą profą bo manaaa !!!

Opublikowano

Szukaj bota który używa przekąsek i kup pieczone kurczaki, na magu są duże problemy z maną, na 86 bił mi 1h i był koniec many.

Opublikowano

A może byś wbił Magu na regeneracje many? Ja miałem wbitą i jak bił,skończyła mi się mana,to ładowała mi się w ciągu 3 sec i znów bił. 

Wystarczy pomyśleć  <_<

Opublikowano

hmm a jeśli bym kupił sb bałwana i nim bił ? to tak samo mi by profka leciała ? jak na normalu bo na bałwanie mg bić chyba ile chce xD 

Opublikowano

Bałwanek będzie sam padał i będą Ci się wbijali na spota, wiem z doświadczenia. Poza tym gdyby pet sam stał to zaraz by nie miał lojalności, a wtedy nic nie robi.

Opublikowano

dziś na nb żadnego nie widziałem wk wgl ciężko spotkać 

ps: ma ktoś fam która chodzi na lod ? bym sb profke wbił bo juz mnie dobija siedzenie 5h dziennie mam 52 lvl jutro bd miał 55/60

Opublikowano

Nie podałeś bardzo istotnej informacji - na jakim grasz serverze? Bez tego nikt nie jest w stanie odpowiedzieć, czy ma famke, z którą bedziesz mógł poexpić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...