Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten PC się sprawdzi?

patrikooop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam pytanie czy warto zakupić tego PeCeta http://www.mediamarkt.pl/kalisz/komputer-pcf-pc2-aqua-h8114430,id-952860

Z góry mówię, że nie mam możliwości złożenia, ponieważ w grę wchodzą tylko raty, a mój limit to własnie 3,5k. Czy na owym PC zagram w nowsze gry typu far cry 4 i nadchodzące premiery w co najmniej na high/very high?

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Nie, nie zagrasz. Syf jakich mało. Zapraszam do podpiętego tematu, znajdziesz tam pc'ta za 3500 z Moreli, kupisz go tam na raty.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

nigdy nie kupuj komputera w markecie! :D

16gb ramu i dysk 1tb wsadzone zeby odwrocic uwage od pozostalych rzeczy np . takich jak slaby zasilacz.

nie musiales sie tu nawet pytac zobacz opinie na tej stronie ktora wyslales.

Opublikowano

Z góry mówię, że nie mam możliwości złożenia, ponieważ w grę wchodzą tylko raty

Zatem jak najbardziej masz możliwość złożenia. Praktycznie każdy sklep internetowy oferuje obecnie zakupy ratalne na poszczególne podzespoły, nie trzeba kupować gotowca.

Zatem:

Zamierzasz podkręcać procesor?

W cenie ma być tylko jednostka centralna czy dodatki typu klawiatura, mysz i/lub coś jeszcze innego też?

Potrzebujesz system operacyjny w cenie?

Potrzebujesz monitor? Jeśli posiadasz to w jakiej rozdzielczości pozwala pracować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...