Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GWF - Itemy do pvp

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zacząłem grać na nowo w neverwinter i stworzyłem sobie GWF - mam aktualnie 38 lvl (mniejsza o to). Problem mój polega na tym, że gram tą klasą 1-wszy raz i nie wiem jakie itemy kupować kiedy osiągnę 60 lvl. Do wydania będę mieć około 3 kk astralnych diamentów, także prosiłbym o podesłanie jakiś dobrych itemów (nie koniecznie z runami, je mogę dokupić później) Dla jasności, używam tutoriala, który znajduje się na tym forum - link poniżej. 

http://www.mpcforum.pl/topic/989470-gwf-dps-build-pvp/

Jeszcze jedno, warto wydać na eq 1,5kk diamentów a za resztę kupić wierzchowca który daje 110% szybkości ruchu?

Opublikowano

Jeżeli chcesz wzorować się na poradniku, to polecam ten:

http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?759721-Lazalia-s-High-Crit-build-for-PvE-GWF-Destroyer-Mod-4

Nie ma sensu pisać jeszcze raz tego samego. Jest jednym z aktualniejszych poradników więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. 

Jeśli nie zdecydujesz się na niego<ten poradnik>, to skup się najpierw na Awatarze Wojny. Do pve wystarczy. Te wyższe mogą być lepsze, ze względu do jakiej roli, ale sam awatar to minimum.

Moim zdaniem nie powinieneś kupować eq za diamenty. Chyba że kupujesz je poprzez zew serwisy, wtedy to kupuj wszystko. Jeśli nie, to skup się na kupieniu odpowiednich uroków. One zawsze są w cenie, więc ewentualna strata będzie niska, gdy zdecydujesz się zmienić klasę/inny czynnik losowy.

Opublikowano

Nie rozumiem tych ostatnich zdań. Mam nie kupować eq za diamenty - sam je zdobyć, tak? Co do uroków, to nie znam się na nich kompletnie, nie wiem jakie kupować i w ogóle.
@Edit
Poza tym, napisane jest w temacie, że potrzebuję itemów do PvP, nie PvE.

Opublikowano

Nie rozumiem tych ostatnich zdań. Mam nie kupować eq za diamenty - sam je zdobyć, tak? Co do uroków, to nie znam się na nich kompletnie, nie wiem jakie kupować i w ogóle.

Kupuj uroki. Masz opisane jakie w poradniku. Eq możesz później zdobyć. W dodatku build jest na pve, ale da radę na pvp. Jednak wtedy potrzebujesz minimum lodowego eq.

Opublikowano

Bzdura. Po 1 Awatar Wojny jest najlepszym setem PvE i nie ma lepszego. Po 2 chodzi mu o build PVP, a ty mu podsylasz build PVE i to dość średni. Byle kto jest w stanie ciebie uwalić bez żadnego problemu z takim buildem. Destroyer na pvp to najgorsze co można wybrać. Żeby destro miał dmg trzeba mu nabić stacki na co czasu w pvp nie ma. W pvp liczy sie mocny burst, a taki jedynie zapewni ci Sentinel Intimidation Build. Nie wspominając o kruchości Destro. W pvp bez mounta 110% też nie masz co szukać. Na start możesz sobie kupić set pvp za monety grym (również na AH), a potem przesiadać się na Black Ice+Przeładowane na Deflect. Jak chcesz wiedzieć więcej złap mnie w grze.
Fedur.@fedur
Gram GWF ponad rok, mam ponad 24k GS i wiem co pisze. ;)

Opublikowano

Bzdura. Po 1 Awatar Wojny jest najlepszym setem PvE i nie ma lepszego. Po 2 chodzi mu o build PVP, a ty mu podsylasz build PVE i to dość średni. Byle kto jest w stanie ciebie uwalić bez żadnego problemu z takim buildem. Destroyer na pvp to najgorsze co można wybrać. Żeby destro miał dmg trzeba mu nabić stacki na co czasu w pvp nie ma. W pvp liczy sie mocny burst, a taki jedynie zapewni ci Sentinel Intimidation Build. Nie wspominając o kruchości Destro. W pvp bez mounta 110% też nie masz co szukać. Na start możesz sobie kupić set pvp za monety grym (również na AH), a potem przesiadać się na Black Ice+Przeładowane na Deflect. Jak chcesz wiedzieć więcej złap mnie w grze.

Fedur.@fedur

Gram GWF ponad rok, mam ponad 24k GS i wiem co pisze. ;)

Gratuluje takiej postaci. Ale jakoś widziałem w grze dużo dobrych destroyerów, więc sorry, ale ta gra nie ma jedynego i słusznego buildu. Sentinel też spada na kombo. Ba, pisałem odnośnie setów, że awatar pve, lodowy minimum na pvp... :unsure: - Jeżeli nawet nie masz kompletnego setu T1 pvp to awatar nadal będzie lepszy...

A czemu polecam coś kompletnie przeciwnego? Mnie jako dcka szybciej ubijał taki destro niż sentinelek. God bless dc's changes.

Opublikowano

Futer, gdybyś mógł mi te itemy przetłumaczyć na nasz język to byłbym wdzięczny. Aktualnie nie mogę wejść do gry - nie wiem co się dzieje, ale na pewno się odezwę do Ciebie w grze.

Opublikowano

Futer, gdybyś mógł mi te itemy przetłumaczyć na nasz język to byłbym wdzięczny. Aktualnie nie mogę wejść do gry - nie wiem co się dzieje, ale na pewno się odezwę do Ciebie w grze.

Chodziło mu o set czarnego lodu. Pomniejsze wersje tego eq masz w Związku Ostrzy i na mapie GG, która dostępna od 60 poziomu i posiadanej frakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...