Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 a windows 8

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do Was pytanie, a raczej... mam zakupionego windows 7, z 4 miechy temu zainstalowałem sobie win 8 ale po pewnym czasie cały system się sypał < tak to był pirat..> no to zainstalowałem spowrotem 7, teraz mam zamiar zakupić windowsa 8 ale czy warto ? Jaka jest różnica ? Jeżeli możecie to nie dawajcie mi linków typu "Windows 7 vs Windows 8" Tylko piszczie z własnych doświadczeń, typu co lepiej działa co gorzej, bo to co znajdę na internecie NIGDY w CAŁOŚCI nie będzie PRAWDĄ. tak więc pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi ponieważ jutro mam zamiar go zakupić, no chyba, że odradzacie :) POZDRO ;3

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

nie wiem w czym problem by pytać o banały. potrzebujesz do gier w8 to go kup bo MUSISZ mieć by pograć , nie potrzebujesz to nie kupuj i po problemie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Myślę że wydawanie kilkuset złotych za minimalną poprawę wydajności nie jest tego warte, bo raczej na nowym interfejsie czy integracją konta systemowego z Microsoftowym Ci nie zależy. Przecież miałeś Ósemkę i wiesz, że te systemy są niemal identyczne.

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem win 8 od ponad roku i jestem bardzo zadowolony, ale myślę nad przesiadką na 10 :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Tylko i wyłącznie windows 8.1 - ja jestem zadowolony z tego systemu. Wydajnością bije wszystkie poprzednie systemy, jest tak samo intuicyjny w obsłudze. Kafelki są opcjonalne - nadal brak przycisku start, ale ja nigdy tego nie używałem.

Bardzo szybkie wyszukiwanie plików skrótem Windows + S.

Działają wszystkie aplikacje i gry.

Sam system nigdy mi się nie zaciął.

Polecam.

gamedevmania.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...