Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Launcher z możliwością modyfikacji.

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam działającego launchera pod non premium na którym mogę zainstalować pojedyńcze modyfikacje. Głównie chodzi mi o optifine, a wersja to 1.7.2

Nie dawajcie mi linku do spisu launcherów, ani do mc by zyczu.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Znam dwa launchery które na pewno Ci się spodobają. 

Jednym jest Crystal Launcher, który bazuje na prostych i zwykłych pojedynczych modyfikacjach. Właśnie takiego potrzebujesz.

A drugi to FTBlauncher, który jest już trochę bardziej zaawansowany, ale zawsze możesz spróbować.

Spróbuj tych dwóch i zobacz który będzie lepszy!

Poradnik od crystala : http://www.mpcforum.pl/topic/1147035-dl-modpack-launcher-mplauncher-wiele-paczek-w-jednym-miejscu-premiumnonpremium/

@Edit możesz sobie sam zainstalować, trudne to nie jest.

Kappa.

Opublikowano

https://minecraft.net/download <-- Najlepszy launcher. Nie ma żadnych keyloggerów i wirusów jak to bywa często w innych, pirackich.

Autor chce launcher non-premium

@topic

Do instalowania pojedynczych modow to KeiNett'a, a gdy bedziesz miec zamiar instalowac wiecej modow to Magic Launcher.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy launcher, to by TeamExtremeMC. Wygląda prawie tak samo jak oryginalny i ma te same pliki, takie same nazwy itd. co ułatwia instalację modów. (Nawet instalator windows forge czyta go jako oryginalny! xD)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...