Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijji najnowsze hacki

Gość Akurat

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

@UP

Dooobra już tłumaczę : klikasz tutaj na forum na link rapidshare , potem FREE , potem czekasz 31 sekund i ściągasz.

Cheaty działają , tylko tyle że się moby nie ruszają.Oprócz tego coś dają jeszcze podobno szybciej coś sie obi , ale ja innego nic nie zauważyłem.

Aha i dociągał mnie się plik models.

Opublikowano

Mam pytanko mam problem zrobiłem kopie tych 4 plików i rozwakowałem hax. i Quest do docelowego foldera gunz i klikam start game wyskakue mi błont klikam ok i włancza mi sie taka mała ramka i start game klikam start game i znika to okienko i nic czekałem 20 min i nic Prosze o odp Pozd

Opublikowano

znajdziesz , zrobisz to beda bo te niedzialaja

Opublikowano

To jak da ktos wkoncu jakis hack :P ??

a co do Lenart to ja gram od niedawna w gunz(sciagnolem z 2 tyg temu albo wiecej ale gralem 2 dni :P)

awiec jestem "zielony" w hackach :D

87.jpg
Opublikowano

a co ma czas grania do szukania w google?? raczej nic

akurat plz zamkinj ten temat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIEMA NIC ZA FREE

kazdy cos chce a nic nie da od siebie poszukaj google , mpcforum.com itp a nei tylko prosze i prosze zrob sam i podziel sie to bedzie kazdy happy

Opublikowano
Haki nie działają. Proszę o nie spamowanie w tym temacie.

Robimy kopię następujących plików, które znajdują się w folderze gdzie mamy zainstalowanego gunza:

- system.mrs

- Gunzlauncher

- model.mrs

- mapek z Quest/Maps

Następnie wypakowujemy plik hax i quest do docelowego folderu z Gunzem. W efekcie potwory na questach się nie ruszają, respią w jednym miejscu, a wszystkie kodachi posiadają lawnmower (oprócz wings of catastrophe) czyli bije się z nich dużo szybciej niż normalnie.

Linki:

"wbudowanym" skanerem ponieważ plik waży za dużo aby dało się przeskanować na virusscan.jotti.org)

Gdzie linki ?? :lol:

Opublikowano

TU : Haki nie działają. Proszę o nie spamowanie w tym temacie. umiesz czytac

sam dajesz cytat -_-" wiec gdzie chcesz miec linka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...