Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lodowy Bojownik ( Nowa tekstura )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może masz racje , jednakże napisałem ze jest to Amatorskie barwienie ;) mogło sie komus przydac? Mogło? Mogło :)

Ten Lodowy Bojownik to będzie hit na serwerach. W każdej prezentacji zobaczysz "twoje" dzieło. B)

Opublikowano

Każdy hejtuje i mówi ze to tak łatwo zrobić a pewnie połowa i tak to wykorzysta na swój serwer itp ;). Mi sie podoba super fajnie jakbyś zrobił cały zielony lub niebieski .

Może masz racje , jednakże napisałem ze jest to Amatorskie barwienie ;) mogło sie komus przydac? Mogło? Mogło :)

2dmfhnr.jpg

Brawo einsteinie ;) szkoda ze ja tego nie robiłem w psie :}

Tym gorzej dla ciebie.

Kiedy wrzucisz wstawkę rubinowego bojownika? Z niecierpliwością czekam.

Opublikowano

No, nie wygląda to najlepiej. Ale widziałam gorsze shitsy na serwerach. Podstawowy błąd, jaki tutaj popełniłeś, to właśnie uwzględnienie edycji na całej teksturze. Nie ważne, czy robiłeś to w Photoshopie, Gimpie, czy Paincie. Podstawa to świadomość tego, że każdy kolor, zmodyfikowany z ten sam sposób będzie wyglądał inaczej. Tutaj można mówić trochę o podstawach plastyki i mieszania kolorów. Nałożyłeś niebieski na "żółty", wyszedł zielony.

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...