Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV na ps3

kolo994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko

chciałbym się zapytać czy jest gta IV na ps3 w polskiej wersji językowej a jeśli nie to jak to spolszczyć na polski język mam gta V ale chciałbym pograć sobie w GTA IV na pcta mi się spodobała więc chciałem się zapytac czy da się to jakoś spolszczyć albo czy jest ta gra na np allegro w polskiej wersji językowej

1odpowiedz= like

Opublikowano

Nie ma polskiej wersji GTA 4, czy jest spolszczenie to nie wiem... przecież nie będę szukał skoro sam możesz to zrobić.

Spolszczenia można wgrywać tylko na przerobionej konsoli.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przerobić można samemu poradników masz dużo,jeśli jednak boisz się że coś może się nie udać to oddaj komuś kto wie co w trawie piszczy a tak w ogóle to chyba nie ma spolszczenia do gta iv

Opublikowano

Jest spolszczenie do GTA IV, ale tylko na zmodowaną konsolą. Sam sobie wgrywałem takie spolszczenie. :-D

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W wersji PL jest tylko gta v (napisy, dialogi po ENG) aby móc grać w gta iv na ps3 w wersji PL (napisy, spolszczenie) musisz takowe pobrać, jednak do poprawnego działania musisz mieć przerobioną konsole

Opublikowano

a ile kosztuje przerobienie konsoli na  CFW cobry 4.65

Zależy jaką masz konsolę. Tu masz tabelkę, które konsole da się przerobić za pomocą CFW. Jest to pokazane w zakładce "downgradeable Min. praxis". Jak jest ten kwadracik na czerwono lub pomarańczowo, to znaczy, że nie można takiej konsoli przerobić za pomocą CFW.

http://www.ps3devwiki.com/ps3/SKU_Models 

A co do kosztów to by w ogóle przerobić konsolę trzeba mieć wersję systemu 3.55. Jeśli takiej nie masz, a masz konsolę, którą da się przerobić, to musisz zrobić downgrade.

Koszt w serwisie to około 100 złotych. Samemu też można to zrobić, ale trzeba rozkręcać konsolę, i trzeba też kupić E3 Flasher'a, lub ProgSkeet'a. Jak już zrobisz downgrade, to po prostu instalujesz wybrany przez ciebie system na konsoli, i to tyle. Konsola jest przerobiona.

Natomiast konsole z tymi czerwonymi i pomarańczowymi kwadracikami, przerobisz tylko za pomocą ODE.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...