Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uzyskaniem licencji NPL

GranderEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z nabyciem licencji npl mam wszystko zrobione ale nie moge jej zdobyc a pisze mi takie cos :

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* Your website has content which is in violation of our NPL usage agreement. Reasons can be one or more of the following:

- Donation requests of any kind and for any reason are prohibited.

- Commercial activity (e.g. online store, marketplace, virtual currency/points/items, etc.) of any kind is not permitted.

- Ads on your website or links to other websites that have ads and/or commercial activity are not permitted.

- Sponsoring or offering free TeamSpeak servers/slots/channels is not permitted.

- Sharing servers/slots/channels is not permitted

Moja stronka to : http://www.virtualts3.pl (to nie reklama)

Pomóżcie prosze was bardzo 

Opublikowano

Przetłumacz sobie jak nie znasz angielskiego ...

Po za tym na NPL nie postawisz publicznego serwera bo dostaniesz czarną listę i tyle z twojego serwera.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Nie proś o NPL bo to nie ma sensu :) lepiej kup sobie na sloty albo kup ALL z oficjalnej strony jeżeli Cię na to stać.

ddasd 

Opublikowano

właśnie musze mieć tą licencje npl umiem ang tylko zobacz stronke na niej nie ma zadnych donationów itp wiec dlaczego mogli nie przyjąć?

A właśnie mogą mi nie przyjąc bo na ts są np: kanały Vip? 

Opublikowano

Oni sie tym szczerze nie interesuja czy na publika czuy nie ale ogolem mi sie przyda bo mam 2 klany z kolega co jak wchodza na ts to miejsca im brakuje i musza sedziec na innym i dlatego chce tylko pytanie czyli stronka jest dobra tytlko kanaly vip usunac i powinni przyjac tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...